Jeugd 2021

Welkom op de pagina’s van de jeugdcommissie. In dit gedeelte willen we alle jeugdleden en hun ouders informeren over de activiteiten die wij organiseren voor de jeugd.

Momenteel telt onze golfvereniging 110 jeugdleden, waarvan er 60 ook op Schaerweijde hockeyen. Het aantal jeugdleden is de afgelopen jaren sterk gegroeid, en zo is er een leuke en gezellige groep van jeugdgolfers ontstaan, die veel plezier beleven aan onze sport. Wij zien daarnaast dat door een combinatie van trainen en periodiek wedstrijdjes spelen, het plezier en niveau toeneemt. Deze stijgende lijn willen wij graag voortzetten.

Ben je dus nog geen lid, schrijf je dan snel in!

De tarieven staan hier

Wat is onze gedachte over 2021?

Natuurlijk zijn er vanwege Corona ook dit jaar wat beperkingen te verwachten, maar dat wij veel willen organiseren is een feit. Voor ieder niveau is er een wedstrijd, zoals een mini-maxi toernooi en clubkampioenschappen, maar met stip is aan het eind van het jaar het glow-in- the-dark toernooi de uitsmijter. Dit toernooi wordt in het donker gespeeld met lichtgevende ballen. Gegarandeerd een avondje lachen, gieren en brullen, terwijl er natuurlijk wel voor de winst wordt gespeeld.

Laddercompetitie:

Dit jaar gaan wij vanaf 5 april aanstaande gedurende het seizoen een laddercompetitie spelen. Dit betekent dat alle jeugdleden tussen de 13 en 22 jaar elke paar weken een wedstrijd spelen. Hierdoor kunnen ze in de praktijk brengen wat ze in de les leren. Onze gedachte is dat iedereen meespeelt, want als je traint moet je ook de baan in, en andersom! Kijk hier voor meer informatie

Training

Per 1 april start Schaerweijde met een nieuwe golfschool. Als er een abonnement afgesloten wordt voor € 49,95 per jaar, dan zitten daar onder andere 4 groepslessen bij. Er kan op elk moment worden ingeschreven en er zullen meerdere tijden en dagen beschikbaar zijn. Daarnaast komt er een strippenkaart voor groepslessen van € 40 euro voor 4 groepslessen en als hiervoor gekozen wordt, verdubbelen wij het tegoed in 2021. Met 1 extra strippenkaart kan er dus in totaal 12 keer getraind worden, gedurende het hele jaar. Hoe mooi en makkelijk is dat? Er is dus een mogelijkheid om 1x in de 2 weken een les te volgen en de andere week een wedstrijd te spelen in de laddercompetitie. Zodoende wordt er elke week gespeeld en zal hierdoor beter en constanter gespeeld worden. Op het moment dat er een grote wedstrijd georganiseerd wordt is de stap naar het podium natuurlijk veel gemakkelijker! Op (link volgt) is alles te vinden over het golfschool-abonnement en kan ook hiervoor ingeschreven worden.

Leren golfen? Wordt dan aspirant-jeugdlid.

Nog twijfels? Geen probleem, een keer meetrainen geeft de mogelijkheid om kennis te maken met het spel en de training.

Je kunt kosteloos als aspirant jeugdlid inschrijven voor een beginnerscursus zonder verdere verplichtingen. Met deze inschrijving kan er getraind worden en na het behalen van baanpermissie is het mogelijk om dit om te zetten in een jeugdlidmaatschap.

Benieuwd wat de cursus inhoudt en de kosten hiervan kijk dan hier.

Scroll naar beneden en schrijf je in!

Of mail naar:

Hanny, Ernest en Robert.

Jeugdcommissie

Aanmeldformulier Aspirant jeugdlid