Jeugdgolf

Jeugdwedstrijden

Gedurende het hele jaar worden er voor de jeugd wedstrijdjes georganiseerd. Meer informatie hierover volgt via de mail en is te zien op de website bij Wedstrijden op de wedstrijdkalender (maandkalender).

Training

De training voor de jeugd start begin maart. De jeugdleden hebben les op zondagochtend of op zaterdag in groepsverband. De golfles start op de driving range en later ook in de baan om op die manier kennis te maken met wat golf precies inhoudt en het spelletje goed onder de knie te krijgen. Natuurlijk komt dan ook de etiquette (hoe moet je je gedragen in de baan) aan bod en kunnen kleine wedstrijdjes – indien mogelijk – gehouden worden.

Leren golfen? Wordt dan aspirant-jeugdlid.

Heb je nog wat twijfels? Geen probleem, een keer meetrainen geeft de mogelijkheid om kennis te maken met het spel en de training.

Je kunt kosteloos als aspirant jeugdlid inschrijven voor een beginnerscursus zonder verdere verplichtingen. Met deze inschrijving kan er getraind worden en na het behalen van baanpermissie is het mogelijk om dit om te zetten in een jeugdlidmaatschap.

Benieuwd wat de cursus inhoudt en de kosten hiervan kijk dan hier.

Of mail naar:

Aanmeldformulier Aspirant jeugdlid