Zaterdag 20 april

Eindelijk is het zover!

Schaerweijde golf is een Handicart rijker en dit gaat gevierd worden op zaterdag 20 april met een Handicart wedstrijd, koppelwedstrijd Greensome-Strokeplay NQ (met handicap verrekening) 18 holes. Een mond vol maar Greensome is een wedstrijd waar je twee tegen twee speelt. Totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee. Beide spelers (een koppel) van hetzelfde team slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht beste bal en spelen daar om en om mee verder. Het aantal deelnemers is vastgesteld op 36 en maximaal 40. Voor deze wedstrijd zijn er leuke prijzen te winnen. Welke dit zijn, blijft nog even verrassing.

De stichting Handicart heeft ervoor gezorgd dat Schaerweijde Golf binnenkort dus niet 2 maar 3 buggy’s ter beschikking heeft. Schaerweijde heeft ervoor gezorgd dat er nu een stalling is voor 3 buggy’s. Het onderhoud en de aanschaf van deze 3e buggy wordt gefinancierd door de Stichting Handicart. De stichting Handicart organiseert de Handicartwedstrijd inmiddels al voor de 3e keer. Winnaars van deze wedstrijd kunnen – indien ze dit willen – afgevaardigd worden naar de regionale Handicartwedstrijd en wie weet daarna naar de landelijke Handicartwedstrijd!

Hoe ziet deze feestelijke middag eruit?

  • zaterdag 20 april tussen 13.00 en 13.30 uur staat de koffie/thee klaar met natuurlijk iets lekkers
  • gelegenheid om loten te kopen (10 euro voor 4 loten) en kans te maken op mooie prijzen (denk aan 11x greenfee op omliggende 18 holes banen of een introductieles in de PadelArenaZeist)
  • om 13.30 uur uitleg over de wedstrijd en uitdelen van de scorekaarten
  • de indeling van de flights blijft net als de prijzen een verrassing en krijg je tijdens de uitleg te horen
  • de wedstrijd start met Shotgun om 14.00 uur maar voordat iedereen de baan ingaat, vindt eerst de huldiging en inwijding van de 3e buggy plaats
  • na de wedstrijd de prijsuitreiking, bekendmaking van de loterij en bieden op een nieuwe Nike Golftas
  • de netto-opbrengst van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart (extra donaties zijn natuurlijk meer dan welkom)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden als koppel maar dit moet je wel duidelijk melden bij inschrijving en mocht je je alleen inschrijven dan koppelt de wedstrijdleiding je wel aan iemand. Alle clubleden van Schaerweijde Golf kunnen zich aanmelden ongeacht of je nu een hoge of een lage handicap hebt. Maximaal 6 pashouders kunnen gebruik maken van een buggy.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen slechts € 10,- per persoon voor pashouders en voor andere clubleden zijn de kosten € 15,- per persoon. Deze kosten moeten op donderdag 18 april zijn voldaan op bankrekeningnummer NL57RABO0162127448 t.n.v. G. Brüggemann onder vermelding van ‘Handicart wedstrijd’.