Laddercompetitie jeugd 13-22 jaar

Zoals jullie weten hebben wij inmiddels een leuke club van jeugdleden, die graag willen trainen en spelen. Als vereniging vinden wij dit fantastisch om te zien. Vandaar dat wij dit jaar iets nieuws willen proberen, een gave clubladdercompetitie voor leden tussen de 13 en 22 jaar. Dit zijn onderlinge wedstrijdjes op basis van strokeplay met hcp verrekening over 9 holes. Hierdoor speel je gedurende het seizoen tegen andere kinderen die in de buurt van je eigen spelniveau zitten.

Hoe leuk is dit?

Elke paar weken speel je dus een wedstrijdje, maar je kan ook een keer overslaan als je het even te druk bent.

Mochten we weer met 4 personen de baan in mogen, dan kan je natuurlijk ook met zijn vieren tegelijk spelen.

Voor de organisatie worden wij geholpen door Sportconnexions.com.

Klik hier voor meer informatie.

Wat wij gaan doen? Wij gaan zelf iedereen half maart inschrijven, omdat we eigenlijk vinden dat iedereen mee moet doen. Je ontvangt dan een mail ter bevestiging. Hier maak je dan je inschrijving compleet met onder andere je hcp en beschikbare dagdelen. Als je je inschrijving niet compleet maakt, word je ook niet ingeschreven, dus niet vergeten dit definitief te maken!!  Begin april ontvang je dan een mail tegen wie je moet spelen.

Ga jij de uitdaging aan?

Aan het einde van het seizoen spelen we dan als afsluiting samen de laatste wedstrijd met veel prijzen en gezelligheid. We maken er dan gewoon een feestje van, hoe gaaf is dat!

Mocht je in het begin moeite hebben met het systeem en/of het inplannen van een wedstrijd, dan kan je voor hulp bellen of mailen met sportconnexions, maar natuurlijk helpen wij jullie ook graag.

Doen jullie allemaal mee? Dan wordt het zeker een succes! Hoe meer deelnemers, hoe meer prijzen wij zullen regelen.

Hanny, Ernest en Robert