Zondag 23 juni 2024

Hopelijk worden de dagen nu eindelijk warmer, droger, mooier en langer. Maar langer is niet al te lang meer, want 21 juni is het alweer de langste dag. We gaan deze Midsummer vieren op zondagmiddag 23 juni, met een Midsummer Funwedstrijd en daarna een zomers buffet op ons terras.

Vóór we die avond aan tafel gaan, gaan we eerst samen de baan in voor een Greensome wedstrijd. We maken koppels van hogere en lagere handicappers en bepalen per koppel een gemiddelde handicap.
Allebei de spelers slaan af, bepalen de beste bal en spelen om en om verder met deze bal. We spelen Strokeplay, dus alle slagen tellen en de gemiddelde handicap wordt er af getrokken.

We nodigen daarom ook weer de beginners, de lagere handicappers en de twijfelaars van harte uit, om mee te doen met deze gezelligheidswedstrijd. Het gaat wederom nergens om en het is een kans om nieuwe mensen te leren kennen. Mocht je op zondagavond je partner/man/vrouw niet thuis willen laten zitten, trakteer ze dan op een zomers buffet en neem ze mee naar de club.

We spelen 14 holes (hole 5 en 7 gaan er uit), zodat diegenen voor wie 18 holes net iets teveel is, toch mee kunnen doen. Bovendien zijn we dan ruim op tijd binnen voor het buffet.

Even wat feiten op een rijtje:

– Aanmelden voor de Midsummer Funwedstrijd op de site vóór 21 juni 17.00 uur.
– Bij inschrijving “horeca” aankruisen en in “opmerkingen” vermelden of je iemand mee neemt.
– Melden in de lounge om 15.00 uur
– Briefing 15.10 uur
– Shotgun 15.30 uur
– Borrelen en buffet 18.30 uur
– Deelname € 5,- (hapje in de baan en prijzen)
– Buffet € 16,50 te betalen aan de bar.
– Drankjes voor eigen rekening.

Als jullie nu met z’n allen komen en zorgen voor mooi weer, dan zorgen wij voor de rest.

Weekend Wedstrijd Commissie
Leo Reinhard 0653 129 428
Marijke Schot 0653 650 647