Schaerweijde Golf
In het hart van Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug, ligt Z.S.V. Schaerweijde, opgericht in 1932. Schaerweijde Golf maakt deel uit van deze omni-vereniging voor Hockey en Golf en is gelegen op een prachtig complex met een uitdagende 9-holes golfbaan met driving range, clubhuis, vijf hockeyvelden en Padel Arena Zeist met 5 overdekte banen.

Schaerweijde Golf (opgericht in 1985) is een bloeiende golfclub met rond de 700 leden. De vereniging heeft een C-status en beschikt over een volwaardige qualifying 9-holes golfbaan. De vele actieve commissies organiseren o.a. competities, wedstrijden, toernooien en andere evenementen voor o.a. de jeugd. Dit alles zorgt voor een gezellig en druk verenigingsleven waarbij iedereen van harte welkom is.

Accommodatie
De prachtige baan is gesitueerd rondom de hockeyvelden, wordt omzoomd door de bosrand en bestaat uit 8 x par 3 en 1 x par 4 holes. In 2020 is de baan volledig gerenoveerd en ingedeeld naar ontwerp van de gerenommeerde golfbaan architect Alan Rijks.

Tevens is er een verlichte schitterende driving range van 210 meter met 16 afslagplekken, pitching- en putting-greens en een oefenbunker, waar het hele jaar door geoefend kan worden. De pro’s van de Schaerweijde Golfschool leiden op tot het GVB, verbeteren je swing of schaven je korte spel bij. Schaerweijde Golf heeft de beschikking over twee Handicarts.

Het gezellige clubhuis met mooie terras wordt gedeeld met Schaerweijde Hockey en Padel Arena Zeist. Het gehele complex wordt verlicht door LED-verlichting en heeft 72 zonnepanelen in gebruik. Er is voldoende parkeergelegenheid plus een grote fietsenstalling.