Weekend Wedstrijd Commissie

Welkom nieuw lid.

Wij als Weekend Wedstrijd Commissie organiseren meestal op de zondagochtend diverse wedstrijden. Serieuze en fun wedstrijden. Dit om het club gevoel te versterken en leden te leren kennen.

Door het jaar heen worden er hoge(re) handicap +/- 34-50 wedstrijden georganiseerd. In de zomertijd is er een serie van 6 maandbekers voor handicap 36 en lager. Dit zijn qualifying wedstrijden ofwel serieuze wedstrijden met een prijs voor de dag winnaars en een prijs voor de overall winnaar na 6 wedstrijden: De maandbekerbokaal. Tussen deze maandbekers in spelen we funwedstrijden, die voor ieder niveau golfer geschikt zijn, het is tenslotte fun!

Ook worden er door het jaar heen door de WWC clubkampioenswedstrijden georganiseerd. Dat kunnen dag wedstrijden zijn, bijvoorbeeld de Strokeplay-/Stableford kampioenschappen en de Shortgamekampioenschappen, maar ook wedstrijden die in rondes (afval schema) gespeeld worden, zoals de Matchplaykampioenschappen en het Open Dak Toernooi. Dit zijn allemaal wedstrijden waarbij de winnaar op een schildbord in de lounge
geschreven worden. Eeuwige roem dus.

In de winter is er een serie van 4 wintercupwedstrijden en een aantal fun wedstrijden. Bovendien is er ook nog een Winterkoning(in)wedstrijd, dit is een schildbord wedstrijd. Zoals je ziet wordt er voor diverse golfniveaus wedstrijdjes georganiseerd. Dit om clubleden te leren kennen tijdens en zeer zeker na de wedstrijd, onder het genot van een drankje en hapje in afwachting van de prijs uitreiking. De inschrijfkosten van de wedstrijden zijn meestal 5 euro.

Wij vinden het erg leuk om deze wedstrijden voor onze leden te organiseren en gelukkig onze leden ook want we zien de inschrijvingen altijd snel binnen stromen als de wedstrijd op de wedstrijdsite open staat. Kom dus gezellig mee doen, schrijf je in via de wedstrijdsite. Ook voor de beginnende golfers zijn er leuke “wedstrijden” Het gaat hierbij om leden op eigen niveau te leren kennen en om later misschien nog eens af te spreken voor een rondje golf.

Tot ziens, namens de Weekend Wedstrijd Commissie.
Renée Beeris, Rob Groen, Marijke Schot, Cees Vos, Arthur Tutein Nolthenius, Fried Broekhof.