Golfschool Schaerweijde
Sinds 2021 heeft Schaerweijde Golf een eigen Golfschool waar professionals op de vernieuwde driving range, pitching & putting greens, oefenbunker én natuurlijk in onze prachtige baan iedereen graag de mooie golfsport bijbrengen of helpen hun spel te verbeteren. Onze Golfprofessionals (Pro’s) bieden daartoe de volgende mogelijkheden.

Beginnen met Golf
Golfschool Schaerweijde kan voor iedere beginnende golfer het hele traject van leren golfen tot en met een officiële handicapregistratie verzorgen. Je leert niet alleen om een mooie bal te slaan maar je wordt ook – in nauwe samenwerking met Schaerweijde Golf – via golflessen, het Golfregelexamen, daarna de Baanpermissie naar het GVB/HCP54 begeleid.

Om je GVB op Schaerweijde te halen, is het van belang dat je je kosteloos inschrijft als Aspirant Lid zodat je gegevens bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) geregistreerd kunnen worden. Zie lidmaatschapstarieven.

Behalve de lessen worden er alleen kosten voor het registreren en afnemen van Golfregelexamen, de Baanpermissie op Schaerweijde Golf en eventueel de officiële NGF handicap gerekend.

All in one Beginnerspakket
De Schaerweijde Golfschool adviseert om te starten met een All in one Beginnerspakket. In de eerste 5 lessen leer je de basis, hierna volgen nog 4 groepslessen. Voor de meeste deelnemers is dit voldoende om het niveau te halen van baanpermissie. In dit pakket zijn de examenkosten en de registratie bij de NGF inbegrepen.

Lessen (privé of in groep)
Het halen van je baanpermissie is pas het begin. Daarna wil je natuurlijk graag je handicap verlagen. Dat kan door veel te spelen en lid te worden maar nog beter is om ook les te blijven nemen om je swing en je korte baan spel te verbeteren. De professionals van de Golfschool Schaerweijde adviseren je graag over de mogelijkheden.

Abonnementen
De Schaerweijde Golfschool biedt twee soorten les-abonnementen aan om op deze manier jaarlijks je golfspel te onderhouden.

Groepslessen

 • Opfrissen van techniek gespreid over vier groepslessen én in een gezellige sfeer.
 • Thema workshop (2x)
 • Deelname aan Golfschool wedstrijden
 • Korting op lessen en golfproducten

Golf APK (gericht op de wat meer ervaren golfer)

 • Intake
 • Spel analyse op alle golf onderdelen (Swing, Chippen, Pitchen, Putting, Bunkers)
 • Advies over verbeterpunten
 • Materiaal (inspectie & advies)
 • Privé les (2 keer half uur of 1 keer heel uur) om verbeterpunten aan te pakken
 • Deelname aan Golfschool wedstrijden
 • Korting op lessen en golfproducten

Winterabonnement
In de winter bieden we een wintertraining-pakket aan waarbij deelnemers de hele winter kunnen doortrainen.

Jeugd
De Schaerweijde Golfschool biedt een opleidingstraject aan voor jeugd die graag wil leren golfen. Meer informatie over de jeugdopleiding komt binnenkort op de website.

Tarieven
De lestarieven en abonnementskosten zijn hier te vinden.

Meer info of les boeken?
Whatsapp de Golfschool via 06 514 808 83 of boek meteen een les.