De damesavond

Wat verstaan we onder damesavond?

Een hele leuke club dames(werkende of pensionado), die met mekaar gezellig golfen, na afloop een drankje en een hapje eten, weliswaar voor eigen rekening.. Damesavond bestaat uit een commissie van 3 enthousiaste dames:

  • Doreen Voorzitter/aanspreekpunt
    Saskia Penningmeester
    Marian Horeca

Het seizoen speelt zich af van de 1e donderdag in April t/m de laatste donderdag in September. Meestal spelen we 9 holes, vooral gezellige wedstrijden. Twee keer per maand spelen we Shotgun, ontvangst tussen 16:30 en 17:00 uur met een theetje of een lekker fruitdrankje en starten dan allemaal tegelijkertijd rond 17:30 uur.

  • Elke laatste donderdag van de maand spelen we een Qualifying wedstrijd(Stableford) voor 9 of 18 holes.
  • Verschillende Funwedstrijden en jaarthema’s worden georganiseerd .
  • Golfweek; eerste donderdag van de maand Juni, Vriendinnendag, waarbij iedere dame een vriendin, een familielid of collega ( wel een vrouw !)mag uitnodigen.
  • Tour de FRANCE en nog vele andere spelvormen.
  • Ladiesday eind oktober laatste zaterdag van de maand.

Voor nieuwe leden is het mogelijk om eerst twee keer gratis mee te spelen en dan eventueel te beslissen of de damesavond in de smaak valt. Daarna betalen ze voor het hele seizoen. De contributie voor het seizoen bedraagt €32,50. De inleg wordt onder andere gebruikt voor cadeautjes en als afsluiting van het seizoen de laatste gezamenlijke maaltijd “Potverteren”.

Na dit verhaal gelezen te hebben en vervolgens zin gekregen, om eens een gezellige golfavond mee te maken, waarbij je andere dames kunt leren kennen. Meld je dan aan bij de commissie.

Hopelijk kunnen we op vele nieuwe dames rekenen. Mochten er nog vragen zijn,
neem gerust contact op.

Hartelijke groet,

Saskia Schuurman 06-18064536
Marian Evers 06-45616705
Doreen Alberdingk Thijm 06-28647000