De Damesavond

Een hele leuke club dames (werkende of pensionado), die met elkaar gezellig golfen, na afloop een drankje doen en een hapje eten (dat laatste is voor eigen rekening).

Het seizoen speelt zich af van de 1e donderdag in april t/m de laatste donderdag in september. Meestal spelen we 9 holes, vooral gezellige wedstrijden. Twee keer per maand spelen we Shotgun, ontvangst tussen 16:30 en 17:00 uur met een theetje of een lekker drankje en we starten dan allemaal tegelijkertijd rond 17:30 uur.

  • Elke laatste donderdag van de maand spelen we een qualifying wedstrijd (Stableford) over 9 of 18 holes.
  • We organiseren verschillende funwedstrijden en jaarthema’s.
  • Golfweek: de eerste donderdag van juni is het Vriendinnendag, waarbij iedere dame een vriendin of een vrouwelijk familielid/collega mag uitnodigen.
  • Tour de FRANCE en nog vele andere spelvormen.
  • Ladiesday – de laatste zaterdag van oktober.

Voor nieuwe leden is het mogelijk om eerst twee keer gratis mee te spelen en dan eventueel te beslissen of de Damesavond in de smaak valt. Daarna betalen ze voor het hele seizoen. De contributie voor het seizoen bedraagt €32,50. De inleg wordt onder andere gebruikt voor cadeautjes en als afsluiting van het seizoen: de laatste gezamenlijke maaltijd ‘Potverteren’.

Interesse/Vragen?
Neem contact op met een van de commissieleden: damesavond.golf@schaerweijde.nl

Saskia Schuurman (06-18064536)
Marian Evers (06-45616705)
Ineke Hörchner
Gerti Schogt-Roelofs