Jeugd Golf
Schaerweijde Golf wil jeugdleden vanaf 5 jaar zowel het plezier van het golfspel bieden, als de mogelijkheid tot ontwikkeling tot een volwaardige speler op een zo hoog mogelijk niveau. Daarbij is het individu belangrijk en zorgt Schaerweijde ten allen tijde voor persoonlijke benadering en belangenbehartiging van haar jeugdleden. Het doel voor komende jaren is om golf en hockey op Schaerweijde meer met elkaar te verbinden door hockeyjeugd kennis te laten maken met golf door middel van clinics voor hockeyteams.

Schaerweijde kent een leuke en gezellige groep van jeugdgolfers, die veel plezier beleven aan onze sport. Wij zien daarnaast dat door een combinatie van trainen en periodiek wedstrijdjes spelen, het plezier en niveau toeneemt. Deze stijgende lijn willen wij graag voortzetten.

Leren golfen
Voor golflessen bieden we een abonnement aan via Golfschool Schaerweijde waar wordt lesgegeven in groepjes van hetzelfde niveau. Er kan op ieder moment worden ingeschreven en er zijn meerdere tijden en dagen beschikbaar zijn.

Nog twijfels? Geen probleem, een keer meetrainen geeft de mogelijkheid om kennis te maken met het spel en de training.

Lidmaatschap
Je kunt kosteloos als aspirant jeugdlid inschrijven voor een beginnerscursus zonder verdere verplichtingen. Met deze inschrijving kan er getraind worden en na het behalen van baanpermissie is het mogelijk om dit om te zetten in een jeugdlidmaatschap.

Wedstrijden
In samenwerking met de Golfschool organiseert de Jeugdcommissie voor ieder niveau wedstrijden, zoals een Mini-Maxi toernooi en clubkampioenschappen, maar met stip is aan het eind van het jaar het Glow in the Dark- toernooi de uitsmijter. Naast activiteiten op de club, doet Schaerweijde met beginnende jeugdspelers mee aan een jeugdtour in de omgeving genaamd Jan Rijk Jeugd Tour. Meer informatie hierover bij Wedstrijden Jeugd.

Contact
Voor meer informatie mail naar jeugdcommissaris.golf@schaerweijde.nl