Welkom bij Schaerweijde Golf!
Wij zijn een laagdrempelige club met een prachtige recent vernieuwde baan en mooie oefenfaciliteiten w.o. verlichte driving range en pitching- en putting greens. En na afloop van de 9 of 18 holes wacht ons gezellige clubhuis met fijn terras.

Greenfee spelers en introducés (max. twee personen per Schaerweijde lid) zijn welkom op de baan met een Schaerweijde baanpermissie of een NGF handicapregistratie.

Reserveren
Greenfee spelers kunnen 3 dagen van tevoren reserveren via de site of telefonisch (030-6920272). Vrienden van Schaerweijde en introducés kunnen 7 dagen van tevoren reserveren. Alle gasten zijn zonder reservering of extra kosten ook welkom op onze driving-range (ballenautomaat aanwezig).

Greenfee
De greenfee kan worden betaald aan de bar in het clubhuis. Daar wordt ook de NGF pas gecontroleerd. De greenfee kaart dient zichtbaar aan de golftas bevestigd te worden.

Reserveren kan via de button ‘starttijd reserveren’ op onze homepage, of hieronder. Het is mogelijk om 9 of 18 holes te lopen. Bovenaan in het reservering systeem kun je deze keuze maken.

Regels
De marshal is het aanspreekpunt in de baan en zorgt voor een goede orde op en om de baan om het spelplezier, speelgemak en speelveiligheid voor iedere golfer te waarborgen. Aanwijzingen van de marshal dienen direct te worden opgevolgd.

Greenkeepers, die werkzaamheden uitvoeren hebben altijd voorrang. Golfers dienen te wachten op een teken van de greenkeeper alvorens te slaan.

Kledingetiquette
Schaerweijde Golf stelt het zeer op prijs als leden en gastspelers zich houden aan de kledingetiquette die gebruikelijk is bij onze mooie sport en gekleed in gepaste golfkleding de baan betreden.

Overige regels & afspraken.

Faciliteiten
Schaerweijde Golf beschikt over twee Handicarts, deze kunnen telefonisch of aan de bar gereserveerd te worden. De Pro’s van de Schaerweijde Golfschool bieden een scala aan lesmogelijkheden om de swing te verbeteren, de handicap te verlagen of op andere wijze het plezier en/of rendement van het golfen te vergroten.

Openingstijden
Baan: 8.30 uur – zonsondergang (check altijd baanstatus)
Driving Range: 8.30 – 22:00 uur (op zondag tot 20:00/winter tot zonsondergang)

Tijdens wedstrijden is de baan gesloten. Dit staat aangegeven in het reservering systeem. Voor sluitingen van de baan en oefenfaciliteiten, zie ook de Baanstatus op de homepage en de Kalender.