Handicart
Schaerweijde Golf heeft van de Stichting Handicart de beschikking gekregen over drie Handicarts. Deze zijn in bruikleen en primair ten behoeve van minder valide spelers die in het bezit zijn van een Handicart-pas. Het is aan te bevelen de Handicart van tevoren te reserveren.

Huur/reservering
Een handicart is te huur bij de bar in ons clubhuis. Een reservering kan gemaakt worden met de Handicart-pas via de kaartlezer in het clubhuis (liefst een half uur voor de starttijd), of door te bellen met de bar (T: 030 69 202 72) of via de Mijnhandicart-App. De barmedewerkers kunnen indien nodig assisteren bij het gebruik van de kaartlezer.

Handicart-pas
Een Handicart-pas kan worden aangevraagd via www.handicart.nl. De tarieven zijn hier te vinden. Op deze site van de Stichting Handicart is uitgebreide informatie te vinden over de kosten van het lidmaatschap en het gebruik van de Handicart-pas. Achter de bar in het clubhuis ligt een rode ordner waarin alle informatie ook op papier te vinden is.

Gebruik Handicart
Klik op de link voor de stappen voor het reserveren en gebruik van de handicart: Instructie gebruik Handicarts

GPS
In de Handicarts is een GPS systeem geactiveerd met de zones in de baan waar NIET gereden mag worden. Dit ter bescherming van de tee’s en greens. Bij nadering van de verboden zones geeft het GPS systeem de opdracht om NIET verder te rijden maar naar links of rechts te gaan. Bij niet stoppen stopt de buggy zelf en moet je achteruit totdat de Handicart weer UIT de verboden zone is. Dus graag de aanwijzingen van het GPS systeem volgen!

Informatie
Gert Brüggemann (Clubconsul St. Handicart – gert.bruggemann@xs4all.nl).