Golflockers
Schaerweijde Golf beschikt over een lockerruimte met 130 lockers in twee formaten om golftassen en trolleys te stallen. Het kan heel prettig zijn om de golfspullen dichtbij de baan en driving range te hebben. Dit scheelt sjouw & til-werk, de auto blijft schoon en fietsen naar de club voor een rondje golf zonder golftas op de rug is nu ook een optie!

Maten
De lockers zijn geplaatst in twee rijen boven elkaar. De medium lockers (nieuw 60x60x120 cm of kort gebruikt 60x70x130 cm) bieden ruim voldoende plaats aan één golftas en een opgevouwen trolley en in de large lockers (nieuw 80x60x120 cm of kort gebruikt 90x70x130 cm) passen twee golftassen en twee opgevouwen trolleys. Uiteraard is het mogelijk een lockerruimte te delen met een ander lid van Schaerweijde Golf.

Sloten
De lockers worden afgesloten met een hangslot. De lockerruimte wordt ’s nachts afgesloten door een deur. De openingstijden van de ruimte lopen parallel met de openingstijden van het clubhuis.

Belangrijk
• Het is niet mogelijk en ook niet toegestaan accu’s op te laden in de lockers of lockerruimte.
• Het stallen van golftassen & trolley’s in de lockers is geheel voor eigen risico. De club is niet aansprakelijk voor brand/vandalisme of inbraakschade. Uiteraard is het mogelijk zelf een verzekering hiervoor af te sluiten.

Verhuur
De lockers worden verhuurd voor een periode van twee jaar. De verhuurperiode wordt daarna steeds stilzwijgend met een jaar verlengd. Bij opzeggen lidmaatschap, ontvang je één jaar huur terug. De huur is altijd voor minimaal 1 jaar en dit wordt stilzwijgend verlengd, totdat de huur wordt opgezegd.

Mogelijkheden en prijzen
Locker 1 – beneden – large – € 100,- per jaar ex. 21% BTW
Locker 2 – beneden – medium – € 85,- per jaar ex. 21% BTW
Locker 3 – boven – large – € 85,- per jaar ex. 21% BTW
Locker 4 – boven – medium – € 60,- per jaar ex. 21% BTW
Hangslot – € 15, –

Belangstelling?
Interesse in de huur van een golflocker? Mail dan naar de verenigingsmanager via verenigingsmanager@schaerweijde.nl.