Sponsoring
Sponsoring; geen sportvereniging kan zonder deze onmisbare inkomstenbron. Iets wat zeer zeker ook geldt voor Schaerweijde waar een groot deel van ons prachtige complex uit eigen middelen worden gefinancierd. Het sponsorbeleid is onderdeel van het verenigingsbeleid en levert een belangrijke bijdrage aan een professioneel en financieel gezonde vereniging.

Dag in, dag uit zijn tientallen professionals en een enorme groep vrijwilligers actief om Schaerweijde draaiende te houden en onze leden te faciliteren. Ondanks deze tomeloze doet onze vereniging een beroep op sponsors. Sponsoring is naast contributie een belangrijke bron van inkomsten. De sponsorinkomsten worden ingezet voor hockey en golf.

Schaerweijde Sportief
Met ongeveer 2.700 leden behoort Schaerweijde tot de grotere clubs van Nederland en staan wij bekend als een gezellige familieclub. Daar zijn wij trots op. Schaerweijde; Een familieclub met ambitie! En dat stralen wij uit. Ook naar onze sponsoren. Onze 9-holes golfbaan is recent opnieuw aangelegd en behoort tot de mooiste golfbanen in haar categorie in Nederland.

Veel leden en bezoekers voelen zich verbonden met Schaerweijde en zijn iedere week op de club te vinden. Op de club is het altijd druk; voor de trainingen en wedstrijden van onze vele jeugd- en seniorenteams en ook van de golfbaan wordt 7 dagen in de week druk gebruik gemaakt. Hockeyers en golfers zijn teamplayers en beschikken vaak over een groot netwerk. Onze sponsorcommissie denkt graag mee met onze sponsoren hoe wij binnen de club de sponsorbedrijven en merken zo goed mogelijk onder de aandacht van de Schaerweijde leden en vooral ook onze bezoekers kunnen brengen.

Schaerweijde Maatschappelijk
Sport is gezond, bewegen is immers goed voor lichaam en geest. Onder het credo ‘een leven lang Schaerweijde’ biedt Schaerweijde een breed scala aan hockeyvarianten aan voor kleuters tot en met ouderen. En daarnaast is er de golfbaan waarvan door vele generaties tegelijk druk gebruik gemaakt wordt. Hierbij komt ook het sociale aspect aan bod. In het clubhuis wordt gestreefd naar het aanbieden van gezonde alternatieven op het gebied van drankjes, snacks en maaltijden.

Zowel internationaal als lokaal draagt Schaerweijde een steentje bij aan een mooiere samenleving. Gebruikte hockeykleding en keepersmaterialen worden gedoneerd aan Polen. Daarnaast werkt Schaerweijde samen met Stichting Right to Play. In samenwerking met Sportief Zeist kunnen kinderen gratis kennis maken met de hockeysport en er wordt gewerkt aan een project om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.

Sponsor Mogelijkheden
Kortom het sponsoren van Schaerweijde is een fantastische mogelijkheid om de doelstellingen te bereiken en het sportieve en maatschappelijke karakter van jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Samenwerken met bedrijven kan ook op andere manieren dan sponsoring in geld. Het bieden van ondersteuning in kennis, mensen, producten of faciliteiten. We bieden verschillende sponsormogelijkheden bij zowel Hockey als Golf. De sponsorcommissie gaat graag het gesprek aan om de sponsormogelijkheden te verkennen. Voor contact: sponsoring@schaerweijde.nl.