Stuart Burley

Headpro Schaerweijde Golfschool

Biografie
Geboren in 1971 in Birmingham, Engeland. Golft sinds zijn 11ejaar en meteen gefascineerd door het uitdagende spelletje.  Begon zijn carrière met 19 jaar als Assistent Professional bij Handsworth Golf Club en later bij Sutton Coldfield Golf Club en Lavender Park in Ascot.  Stuart is in 2003 naar Nederland gekomen en heeft bij o.a. Nieuwegein, De Lage Vuursche en De Efteling gewerkt. Stuart is een gespecialiseerde putting coach en heeft met topspelers van European Tour en PGA tour gewerkt zoals Mark Foster, Robert Rock en Peter Lonard. Van 2014 tot 2021 had Stuart zijn eigen putter merk, Burton Putters. Als speler heeft Stuart diverse toernooien gewonnen en speelt nu op de senior tour.

Golfschool
Ambitie om alle leden te stimuleren hun spel te verbeteren. Stuart heeft een brede kennis van alle aspecten van het golfspel maar specialiseert in putting. Als level 2 Capto coach geeft Stuart technische analyse op het hoogste niveau met het Capto systeem. Altijd bereid om mee te denken en/of te spelen.

Stuart is ook een reparatie specialist en kan helpen met advies en reparaties van clubs.

Stuart Burley

Of WhatsApp: 06-51480883

Elze Vink

Pro Golfschool Schaerweijde

Biografie
Geboren in Rijswijk (1970). Opgegroeid in sportieve en didactische familie. Sport en onderwijs zitten in haar bloed. Tijdens de studie Bestuurskunde gestart met de opleiding tot golfprofessional op Papendal. Werkzaam geweest op De Rijswijkse Golfbaan, Golf Centrum Noordwijk, Golfclub IJsselweide te Gouda, Golf en Countryclub De Hooge Graven te Ommen, Golfclub De Koepel in Wierden en Golfclub Zwolle.

Golfschool
Vind het geweldig om mensen op een positieve manier te helpen hun golfspel te verbeteren. Maar is ben ook prestatiegericht, dus wil het beste uit mensen halen. Geniet van mensen, van sport en van de vrijheid. Heeft engelengeduld, inlevingsvermogen en geniet van de hedendaagse laagdrempeligheid in golf.

Elze Vink

Of WhatsApp: 06-51480883

Niels Kraaij

Pro Golfschool Schaerweijde

Biografie
Geboren in Zeist (1971). Op jonge leeftijd al veel met sport bezig en op zijn 18de besmet met het golfvirus. Zat 8 jaar in het Nederlandse team en leverde daar een aantal mooie prestaties. Eind 1998 heeft Niels de overstap gemaakt en is playing professional geworden spelend op onder meer de DP World tour, Challenge tour en PGA Holland tour. Niels heeft 13 jaar bij de NGF gewerkt als nationale coach en heeft met veel plezier met alle selecties gewerkt, zowel jeugd als senioren. Hij heeft gewerkt als coach op toernooien, onder meer vier keer op het WK en bij meerdere Europese kampioenschappen. Niels coacht nog steeds een aantal goede spelers (onder andere Vince van Veen, Fleur van Beek en Lynn van der Sluijs).

Golfschool
In Nederland vind je weinig golfprofessionals die zoveel passie hebben voor de golfsport als Niels en hij wil graag zijn kennis delen met iedereen die graag wil leren!

Specialisaties:

  • Swing
  • Shortgame
  • Coursemanagement

Of WhatsApp: 06-52063882