De Heerenavond

Spelplezier
Voor de Heerenavond staat het spelplezier en het contact met andere Heren voorop. Afspraken voor een plezierig verloop: wees een Gentleman en gedraag je zoals Heren onder elkaar zich horen te gedragen.

Wedstrijden
Via de golf app golf4u of de site van Golfclub Schaerweijde kun je je elke week inschrijven. Elke maandag wordt er door middel van inloop gestart vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur. Er wordt een 9 holes qualifying wedstrijd gespeeld in flights van 3 tot 4 heren.

Indeling
Bij aankomst in de lounge van het clubhuis word je door een commissielid ingedeeld in een flight en krijg je een scorekaart mee (voor een heel seizoen wordt een bijdrage van €40,- gevraagd).

Deelnemers schrijven zich in op volgorde van aankomst. Doelstelling van de commissie is dat deelnemers zoveel mogelijk met verschillende leden spelen. Groepsvorming wordt niet op prijs gesteld.

Prijzen
Elke Heerenavond worden er prijzen uitgereikt aan de nummers 1 t/m 3 en worden er balletjes uitgereikt aan de heren die de Neary en de Longest slaan. Ook voor een birdie wordt een balletje uitgereikt.

Eten
Bij de Heerenavonden wordt het gewaardeerd als je met je flight eet en tot en met de prijsuitreiking blijft.

De eerste Heerenavond
Nog niet eerder meegedaan? Vragen over de procedure? Een keer meelopen of wil je kennis maken met de commissie? Mail naar heerenavond.golf@schaerweijde.nl.