Heerenavond: al jaren de gezelligste avond!

Informatie en Reglement Heerenavond Schaerweijde Golf

De eerste Heerenavond
Nog niet eerder meegedaan? Vragen over de procedure? Een keer meelopen of wil je kennis maken met de commissie? E-mail naar wicher@worstwater.nl, pr@vanmarkusautoschade.nl, agrift422@gmail.com, of r.hofstede@xs4all.nl en Wicher, Peter en Richard geven antwoord op
al je vragen.

Gewoon inschrijven kan natuurlijk ook. Iedere heer van 21 jaar en ouder die lid is van Golfclub Schaerweijde kan meedoen aan de Heerenavond. Omdat elke wedstrijd op zich staat is het niet erg als je maar enkele maandagen per jaar mee kunt doen.

Wedstrijden
Via de golf app golf4u of de site van Golfclub Schaerweijde kun je je elke week inschrijven. Elke maandag wordt er door middel van inloop gestart vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur. Er wordt een 9 holes qualifying wedstrijd gespeeld in flights van 3 tot 4 heren.

Inschrijven
Bij aankomst in de lounge van het clubhuis wordt je door een commissielid ingedeeld in een flight en krijg je een scorekaart mee. (Voor een heel seizoen wordt een bijdrage van €40,- gevraagd.)

Spelplezier
Voor de Heerenavond staat het spelplezier en het contact met andere Heren voorop. Hiervoor zijn een aantal basisafspraken opgesteld, deze tref je op de volgende pagina aan. Afspraken voor een plezierig verloop Wees een Gentleman en gedraag je zoals Heren onder elkaar zich horen te gedragen.

Inschrijven
Deelnemers schrijven zich in op volgorde van aankomst. (In de Corona tijd moet je je van te voren inschrijven via de website voor zondag 12:00 uur en ontvang je een starlijst voor de maandag erop via de mail.) Doelstelling van de commissie is dat deelnemers zoveel mogelijk met verschillende leden spelen. Groepsvorming wordt niet op prijs gesteld.

Prijzen
Elke heerenavond worden er een prijzen uitgereikt aan de nummers 1 t/m 3 en worden er balletjes uitgereikt aan de heren die de Neary en de Longest slaan. Ook voor een birdie wordt een balletje uitgereikt.

Eten
Bij de Heerenavonden wordt het gewaardeerd als je met je flight eet en tot en met de prijsuitreiking blijft.

Klassementen
Op de website van Schaerweijde kunt u altijd de meest actuele stand van de Heerenavond zien. Naast de uitslagen van de reguliere Heerenavondwedstrijden, vindt u hier onder het kopje competities ook de stand van de best of ten voor het seizoenklassement.