Jeugdopleiding Golfschool (info 2023)

De Schaerweijde Golfschool biedt in samenwerking met Schaerweijde Golf een leertraject voor kinderen van 5- 19 jaar die op Schaerweijde willen leren golfen.

Golfsport training met Daniëlle Adelaar (5 – 11 jaar)
Een middag door de week kunnen jonge golfers trainen om met energie en enthousiasme de golfsport aangeleerd te krijgen: rennen, springen, draaien in combinatie met de golfbewegingen. Er wordt ook elke maand de mogelijkheid geboden om minstens een keer in de baan te lopen en spelen. De groepen worden ingedeeld op spelniveau en leeftijd. De kosten bedragen € 60  per maand p.p.

Opleiding tot baanpermissie (12 – 19 jaar)
Nieuwe jeugdspelers die hun eerste stappen willen zetten om hun baanpermissie/handicap te halen zijn van harte welkom. De eerste stap naar de baanpermissie is het halen van het theorie-examen. Jeugdspelers tot en met 13 jaar doen mondeling examen, jeugd boven de 14 jaar maakt het reguliere examen. Elke week worden er lessen gegeven om spelniveau en theorie op niveau te krijgen. De kosten bedragen € 75 per maand p.p.

Golfsport training met Niels Kraaij (tot 19 jaar)
Met zijn jarenlange ervaring als topspeler en NGF coach haalt Niels Kraaij het beste uit het spel van jeugdspelers. Elke week wordt er training gegeven in de baan en/of op de oefenfaciliteit. De kosten bedragen € 75 per maand p.p.

Lidmaatschap Schaerweijde Golf
Alle beginnende golfers moeten geregistreerd worden in het systeem van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Dit kan door kosteloos Aspirant lid van Schaerweijde Golf te worden. Na het verkrijgen van de Baanpermissie is het mogelijk om jeugdlid te worden van Schaerweijde Golf. Zie Schaerweijde Golf Lidmaatschap.

Meer informatie of aanmelden voor de les?
Mail naar jeugdcommissaris.golf@schaerweijde.nl of naar golfschool@schaerweijde.nl.

20/2/24 Let op: deze pagina wordt binnenkort ge-update met info 2024.