Mixed-Morning (M.M.)

Van harte welkom. Als je net lid geworden bent en zeker als je pas met golf spelen begint, dan is het effe wennen. Wat gaan ‘we‘ doen? Les nemen – zelf rondjes lopen – alleen of samen met je partner – emmertjes ballen kopen en op de driving range wegslaan?

Allemaal hartstikke nuttig, maar er zijn nog leukere opties:
Meedoen aan wedstrijdjes! Wat? Wedstrijdjes? Daar ben ik nog helemaal niet aan toe – dat is eng – ik ken daar nog niemand. Fout gedacht – het is gewoon leuk, leerzaam en gezellig! Een wedstrijd waar ik als nieuw/jong lid en pensionado bijna iedere week aan mee doe is de Mixed-Morning (M.M.) op de dinsdagmorgen. Iedereen kan zich daarvoor inschrijven ongeacht je handicap. Je bent daar altijd welkom – zelfs als beginnende golfer met een hcp van 54. Bij de M.M. kun je kiezen voor een ronde van 9 of voor 18 holes.

De wedstrijden bij de M.M. beginnen vanaf 9.00-9.30 uur, afhankelijk van zomer/winter. De indeling en samenstelling van de flights is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Je speelt wekelijks zoveel mogelijk met een andere groepsindeling zowel M/V – dus niet steeds met dezelfde personen. Dit bevordert de kennismaking met de andere Schaerweijde golfers.

Na afloop van de wedstrijd wordt er gezamenlijk koffie + koek genuttigd in de bar of op het terras en worden de winnaars bekend gemaakt en ook de ‘geluksvogels’ die een birdie hebben geslagen. Mocht je niet tot een van de winnaars behoren dan is dit geen probleem want heel discreet worden de namen van de spelers die niet in vorm zijn niet genoemd.

Je hoeft niet bang te zijn dat je afgaat, dat gebeurt iedereen wel eens. Ook de ervaren spelers met een lage hcp hebben wel eens een off day.

Trek dus de stoute schoenen aan, raap alle moed bij elkaar en geef je op bij de M.M. (mixed-morning@schaerweijde.nl).

Veel golf plezier!
Namens een blije golfer van de M.M.
Fred Wittkampf