Eindelijk was het dan zo ver!

Maandag 6 juli 2020 mochten we de eerste Heerenavond Golf Schaerweijde houden. Maar liefst 17 deelnemers gingen in flights van 4 de baan in. Coen Rietman moest zich vooraf terug trekken i.v.m. een TIA. Gelukkig is hij weer thuis en voelt zich goed. Hij mag alleen nog geen auto rijden. Donderdag speelt hij al weer mee met de Vierschaer (wordt ie naar toe gebracht door zijn echtgenoot).

Hans van de Kant was aan het stuken en vergat de Heerenavond. Iwan praat hem bij enneemt hem volgende week mee. Na wat onwennigheid met het digitaal betalen van de inschrijfkosten werd er flink op los geslagen in de baan. Een prachtige plensbui mocht het plezier niet vergallen en na de nattigheid werd het spel weer vol vuur opgepakt. We waren mooi  op tijd binnen en genoten van de maaltijd en de conversaties. Het zelf inbrengen van de scorekaarten in E-golf4u werd door eenieder serieus opgepakt en Richard en ondergetekende verstrekten heel wat advies bij het invoeren. Toch prima opgepakt heren!

En ja dan de winnaar van de 1e Heerenavond 2020, dat is niemand minder dan Fardo Renger onze voorzitter van Schaerweijde Golf. Hij werd met maar liefst 25 slagen netto de glansrijke winnaar.

En ja beste lezers jullie zien het goed aan tafel bij Fardo zit ,terug van weg geweest, Nasir Javid. Verder mochten we nog 2 nieuwe leden ontvangen te weten Fried Broekhof en Arnoud van den Berg. Zo te horen vonden ze het de moeite waard en komen ze terug voor verdere deelname. Arnoud en Fried waren
flightgenoot van ons onvermoeibare digitale brein Richard Hofstede. Vooral dankzij Richard (naast hem aan tafel Arnoud) zijn we er nu in geslaagd om al tijdens het diner de uitslag op de website te hebben en een betrouwbare prijsuitreiking te kunnen doen.

Brengt ons bij de birdies: Fardo op hole 1 , Ernest op hole 9 en onze nieuwe aanwinst Fried op hole 7.

Er waren 2 NEARY ‘s uitgezet, op hole 2 en 4. Op hole 2 werd door een misverstand door niemand een naam op het bordje gezet. Op hole 4 was het Aloys ter Steege die prachtig de bal dicht bij de pin deponeerde. Hij zou dat ook op hole 2 wel kunnen en daarom verdiende hij maar liefst 2 balletjesmet Heerenavond logo. Proficiat Aloys.

Al met al een geslaagde avond die naar meer smaakt. Reikhalzend kijken we uit naar volgende week en naar de opening van de nieuwe greens over enkele weken.

Met Herengroet mede namens Richard en Peter,

Wicher