De dames gaan weer de wei in!

Lieve donderdagavond Dames,

Na een zeer nat en warm winterseizoen is het over een paar weken alweer zover, dan begint de lente en …gaan we weer gezellig op donderdagavond golfen.

Op 9 april a.s. starten we met de eerste damesavond van het golfseizoen 2020.

Het is een avond voor alle golfende damesleden van Schaerweijde die in het bezit zijn van hun Golfvaardigheidsbewijs (GVB).

Ondanks de renovatie van de baan kunnen we toch gewoon de hele zomer doorspelen. Tevens heeft het bestuur besloten, dat we tijdens onze wedstrijden altijd standing hebben.
We spelen 9 of 18 holes en gaan daarna gezellig met elkaar borrelen en eten in de lounge van het clubhuis van Schaerweijde.

Op 9 april verwelkomt de commissie jullie graag met een feestelijk tintje tussen 16.30 uur en 17.00 uur.
Na de kennismaking of weerzien, gaan we allemaal tegelijk, rond 17.30 uur, de baan in. Terug in het clubhuis gaan we gezellig borrelen en eten.

Hier volgt nog wat algemene informatie:

  • Commissieleden zijn doorgaans vanaf 16.00 uur aanwezig. Voor je gaat spelen meld je dan eerst bij de commissie om een scorekaart op te halen.
  • De starttijd voor 18 holes is meteen nadat de heren van de Vierschaer uit de baan zijn. Die tijd ligt tussen 16.00 en 16.30 uur.
  • Starten voor de 9 holes kan tot uiterlijk 17.45 uur.
  • De contributie voor het seizoen 2020 bedraagt € 32,50 contant, graag op de 1e of 2e donderdagavond betalen aan onze penningmeester, Saskia Schuurman.

Als je per 1 juli, dus halverwege het seizoen, besluit om deel te nemen aan de damesavond betaal je €17,50.

De inleg wordt onder andere gebruikt voor de laatste gezamenlijke seizoen maaltijd, ‘Potverteren’.

  • Voor nieuwe leden is het mogelijk om eerst twee keer gratis mee te spelen en dan te beslissen of de damesavond in de smaak valt. Daarna betalen ze voor het hele seizoen.
  • Opgeven voor golf en/of eten voor de donderdagavond kan via de website. Graag tijdig want de inschrijving sluit op dinsdagavond vooraf om 19.00 uur.
  • Eten altijd apart vermelden door op het icoon ‘Horeca’ te klikken. In het vakje ‘opmerkingen’ kun je speciale wensen zoals dieet, vegetarisch e.d. aangeven.

De prijs voor de maaltijd bedraagt €14,50. De drankjes en het eten zijn voor eigen rekening, te voldoen bij de bar voor je naar huis gaat.

Opgeven voor eten betekent ook betalen.

  • Shotgun vindt om de week plaats. We starten dan allemaal tegelijkertijd rond 17.30 uur. De flights worden door de commissie samengesteld, zodat we niet altijd met dezelfde personen een ronde spelen. Op deze manier leren we elkaar allemaal beter kennen.
  • Gewoonlijk lopen we de laatste donderdag van de maand Q-kaart.

De commissie wenst jullie een fantastische golfseizoen en we verheugen ons op een grote opkomst 9 april.

Hartelijke groet,

Saskia, Marian Evers en Doreen.