Zo erg was het afgelopen zondag gelukkig niet. Met de redelijk goede weersvoorspellingen in het vooruitzicht, begonnen 35 deelnemers vol goede moed aan de 2e Maandbeker. Vorige week hadden we nog een reservelijst van 10 spelers, maar in de loop van de week kon de één na de andere reserve inschuiven. Hier uit blijkt maar weer, dat je je best áltijd in kunt schrijven, zelfs als er al een reservelijst is.

Omdat ik op het laatste moment ook niet mee kon doen, was ik de eerste 1 ½ uur redelijk jaloers op de spelers in de baan. Dat sloeg heel snel om in een redelijke tevredenheid en medelijden met de deelnemers , toen het een paar keer met bakken uit de hemel kwam.

35 Diehards ploeterden door tot het bittere einde of de bal nu wilde rollen of niet. De welgemeende complimenten voor jullie allemaal van de wedstrijdleiding.

Door het slechte weer (en het langzame rollen van de ballen?) kwamen de diverse flights pas na ruim 3 uur spelen, binnendruppelen (letterlijk en figuurlijk). Gelukkig had iedereen zijn score al ingevoerd in de telefoon, zodat Cees en ik snel een uitslag op de site konden zetten.

Ondanks, of dankzij, de omstandigheden was er niet slecht gescoord. 4 deelnemers met 55 slagen netto, maar 1 deelnemer uit de B. categorie spande de kroon met 52 slagen netto.

Henk Schuller van harte gefeliciteerd.

De volledige uitslag is:

A-Cat.

1e prijs Carla de Vries 55 slagen

2e prijs Renée Beeris 56 slagen

3e prijs Fardo Renger 57 slagen

B-cat.

1e prijs Henk Schuller 52 slagen

2e prijs Iwan Hendriks 55 slagen

3e prijs Julius Broekhof 55 slagen

Net buiten de prijzen viel Lodewijk van Steenis, ook met 55 slagen want bij een wedstrijd met handicapverrekening en gelijke eindstand wint de speler met de laagste handicap.

De longest

Dames: Renée Beeris/Marian Polak

Heren: Richard Bradley

De neary

Dames: Carla de Vries

Heren: Ad Velders

Birdies

Fardo Renger 9, Richard Bradley 1 en 9, Henk Schuller 9, Iwan Hendriks 5 en 16, Julius Broekhof 1.

De 3e Maandbeker staat al op de site, dus schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van deelname.

Tot dan,

Marijke Schot