Damesavond opent de nieuwe greens feestelijk.

De speelsters van de Damesavond stonden al een tijdje te popelen, maar donderdag 30 juli mochten ze dan eindelijk op de nieuwe greens. Omdat het een feestelijk gebeuren was, werden ze getrakteerd op thee met een soesje.

Sommige van ons waren behoorlijk zenuwachtig, want wat gaat het worden met de langere holes, de nog moeilijker greens en de verlaagde playing handicap?!?. Maar de ballen rolden lekker door, de greens waren prachtig en goed bespeelbaar, dus vielen de resultaten niet tegen. Twee dames (na hertelling door Simon) verbeterden zelfs hun handicap en waren daarmee de winnaar van de avond. Maudie van der Gun mocht haar prijs al in ontvangst nemen en Marijke de Bruin wordt later gehuldigd. Op hole 4 maakte Maudie ook nog de longest, dus voor haar was het helemaal feest.

Na afloop was er gezellig buiten gedekt (op ruim 1,5 m afstand), met een bordje, een plank en bestek. Wat zou het gaan worden. Moeten we ons eigen vlees snijden op de plank, worden het kleine tapa’s of wat? De keukenbrigade onder leiding van Corné kwam met een prachtige verrassing. Ik ben vergeten te vragen hoe het heet, maar het was een opgerolde lasagna met saus en kaas. Niet alleen verrassend opgemaakt door Corné (zie foto), maar bovendien zo lekker dat ook de kleine eters er niet vanaf konden blijven.

Dank je wel Corné, Puck en Paul.

Zoals verwacht, was het al redelijk laat en bijna donker toen de laatste dames het pand verlieten.

Dank je wel Saskia, Marian en Doreen, het was een prima avond.

Marijke Schot