Het begon vanmorgen nog wat vochtig en een enkel buitje, maar we eindigden in de zon!

Flight voor flight vertrok de baan in om een Texas-scramble wedstrijd te spelen. Het leuke van deze spelvorm is dat er mooie scores te behalen zijn, ondanks dat je mogelijk een hogere HCP hebt. En dat was te merken bij binnenkomst. Allemaal blije gezichten. En als dat nog niet het geval was dan kwam dat wel door de heerlijke erwtensoep, worstenbroodjes en glühwein die Rick prima verzorgde.

Winnaars werden Christoph Marthaler en Marjan Wittkamp en tweede werden Ben de Jong en Reinout Gerretsen. Terwijl Josée Geerards en Henk Rauwerdink ex aequo scoorden en bruto de prachtige score hadden van 28, met twee birdies.

De longest waren voor Sing Pan en Annelies ten Doesschate terwijl de neary geslagen werden door Josée Geerards en Arthur Tutein Nolthenius.

Hoewel niet geheel conform de Corona-maatregelen toestaan waren er voldoende ‘zittenblijvers’ om een heuse prijsuitreiking te verzorgen. Degene die netjes op tijd vertrokken waren krijgen de prijzen thuis of zo.

Marijke en Twan dank voor het bijspringen waardoor het gladjes kon verlopen.

En zo beten we de spits af van het nieuwe golfseizoen. Kijk vooral op de agenda voor de veelheid aan wedstrijden waarvoor je kunt inschrijven!

Hartelijke groet

Cees en Arthur