Op zondag 23 januari was deze mooie wedstrijd. Echt winter was het niet. Er waren zomergreens, het was windstil en de temperatuur was aangenaam. Alleen het winterzonnetje ontbrak.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik meedeed. Wat een leuke vorm. 18 holes strokeplay en wat lekkers achteraf buiten op het terras. Dank je wel catering! Fijn dat jullie dit onder deze lastige omstandigheden voor ons hebben kunnen regelen.

De wedstrijdorganisatie zat ook goed in elkaar en de commissie was super flexibel. Zo kon iemand die op tijd weg moest vroeg starten en mocht ik in de laatste flight, hierdoor kon ik 2 activiteiten combineren. Dank daarvoor.

In mijn flight was een goede sfeer. Els kende ik al. Leuk om Fred en Job te leren kennen.

Na afloop was direct de prijsuitreiking. Tja dat kon, wat de winnaars zaten in de laatste 2 flights. Uit de flight voor ons kwam de winnende heer:  Bart van Gaalen en Fred was daar de runner up. Bij de dames is Carla met een hele goede ronde 2e geworden. Ik heb gewonnen en ben erg blij met mijn mooie muts. Wat een leuke en toepasselijke prijs. Maar het spelen van een wedstrijd in een positieve sfeer en het hebben van een gezellige ronde is voor mij toch echt het belangrijkste!

Tot slot greenkeepers bedankt! Knap hoe jullie er in de winter zo’n goede baan kunnen hebben liggen. En natuurlijk de sweepers Jan en André voor het prepareren!

Danielle Adelaar