Beste golfvrienden,

De eerste Funwedstrijd van ons lustrumjaar hebben we afgelopen zondag 1 mei gelopen. De Dag van de Arbeid was ons gunstig gezind.
Niet alleen was de organisatie van Marijke Schot en Renée Beeris weer uitstekend maar ook het mooie weer, de goede flight-genoten (Maudie en Henk) en het partnerschap tussen Doreen en mijzelf maakte de dag compleet. Super leuk concept om én 9 holes Foursome én 9 holes Greensome te lopen, het blijven leuke spel-types met de nodige afwisseling. Het is, met dit soort wedstrijden, altijd een verrassing aan wie je wordt gekoppeld als partner-van-de-dag. De organisatie had haar werk goed gedaan. Nog nooit hadden Doreen en ik als team samen gespeeld en we hadden een topdag waarbij we elkaar op de juiste momenten perfect aanvulden. Op deze manier werden we met de beste score van de dag beloond inclusief een mooie mand met bloemen als cadeau (Zie foto).
De strijd om het overige edelmetaal was spannend wat resulteerde in een 2e plek voor het team Theunis Brits/Rob Blokzijl en de 3e plek voor het team Karin Uilings/Renée Beeris. De baan was volledig bezet met 36 spelers wat het een extra mooie dag maakte.
Onze golfcourse gaat er steeds mooier uitzien en ik kan niet wachten tot het moment dat we weer van de normale tees mogen afslaan. Ook dit weekend heb ik weer de bevestiging gezien dat wij de mooiste 9 holes baan van Nederland hebben. Aan iedereen die meedeed aan de funwedstrijd: bedankt voor een mooie zondag en tot de volgende keer!

Golfgroet van de winnaars van de dag: Doreen Alberdingk Thijm en Marc Barth