Beste Schaerweijdenaren,
Hierbij willen verenigingsbestuur, hockeybestuur en golfbestuur u informeren over de gevolgen van de aangescherpte Corona-maatregelen.
Gevolgen hockey
Schaerweijde volgt de richtlijnen van de KNHB. Dit betekent dat alle hockeytrainingen, -wedstrijden en andere activiteiten met ingang van 12 maart tot nader order zijn geannuleerd. Zodra er nieuws is, hoort u opnieuw van ons.
Gevolgen golf
De baan blijft geopend. De golflessen van Marco gaan gewoon door. Wedstrijden en andere groepsactiviteiten zijn met ingang van 12 maart tot nader order uitgesteld.
Beperkte opening clubhuis
Vanaf 12 maart is het clubhuis alleen toegankelijk op individuele basis en beperkt geopend. Door de week van 8:15 uur tot 17:00 uur en in het weekend van 9:00 uur tot 17:00 uur. De service van onze horeca is beperkt tot de verkoop van greenfee kaarten, golfaccessoires, drankjes en kleine versnaperingen.   
Financiële avond en ALV
Bovengenoemde maatregelen leiden ertoe dat  het verenigingsbestuur genoodzaakt is om de financiële avond van 16 maart en de ALV van 18 maart uit te stellen. Wij informeren u als er een nieuwe datum is.
Wij realiseren ons dat dit verstrekkende maatregelen zijn met grote gevolgen. Maar we doen dit in het belang van alle mensen die betrokken zijn bij onze club om verdere verspreiding van corona zoveel mogelijk te voorkomen. Wij vertrouwen op een ieders medewerking en begrip.
Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met:
Alette Geerts (horeca@schaerweijde.nl)
Met vriendelijke groeten,
Roel Hart, voorzitter VB
Reinoud Imhof, voorzitter hockey
Fardo Renger, voorzitter golf