Clubkampioenschappen Strokeplay 2019

Eindelijk was het zover, 20 oktober 2019 na 2 keer uitstellen door het slechte weer gingen de deelnemers om 09.00 uur de baan in. Een goed geprepareerde baan met super snelle greens, geprepareerd ‘s ochtends vroeg door Michiel. 9 dames en 12 heren streden voor de titel clubkampioen Strokeplay 2019 en de winst voor de Stablefordprijs. Dus 2 kansen op winst. De ochtendronde 18 holes met Ditte Wooning en Renée Beeris de baan in, mijn spelplan was rustig beginnen en deze 2 dames goed in de gaten te houden, zodat ik wist met welke stand wij de middagronde 9 holes in zouden gaan. Rustig gespeeld en met 77 slagen best tevreden gezien de baanomstandigheden (het was plaatsen, zo zacht was de baan).
Na een heerlijke lunch gingen de beste 4 dames en 4 heren de baan in, waarbij de meeste deelnemers meeliepen of op een punt in de baan de spelers aanmoedigden.
De middagronde mocht ik met Maudie de baan in, zij had een goede ochtendronde gespeeld 78 slagen, ik had maar 1 slag voorsprong. Dus weer proberen rustig te spelen, geen fouten te maken en kijken hoe Maudie haar ronde zou spelen.
Uiteindelijk verliep dat goed en mocht ik de mooie beker en titel Clubkampioen Strokeplay in ontvangst nemen.
Bij de heren konden wij Alessandro Piccardo feliciteren met zijn titel.

De Stableford kampioenen werden Maudie v.d. Gun en Dick de Vries!

Wedstrijdcommissie bedankt voor de geweldige organisatie en Michiel voor de goed geprepareerde greens.

Marian