Maandbeker 2 augustus

Op een prachtige zondagochtend mocht ik samen met mijn mede commissieleden Cees en Marijke deze maandbeker organiseren. We hadden het maximale aantal deelnemers, veertig in totaal. Zelfs drie nieuwe leden die gezellig mee wilden spelen.

Ik had vorige keer best goed gespeeld en was eigenlijk wel een beetje zenuwachtig, want lukt dat nu ook op deze mooie, nieuwe baan? Na 4 maandbekers kan je tenslotte de fel begeerde Maandbeker trofee winnen.

Na een uitgebreide uitleg over de bunkers, de zachte greens die nog erg gevoelig zijn en de terug te leggen plaggen, gingen we de baan in. Mijn flight was gezellig met Marian, Jan en Wil. We gingen prima van start op hole 1. Allemaal een par. Een mooi begin! De baan lag er prachtig bij met zijn mooie bunkers en uitdagende greens. Onze greenkeeper Michiel van de Bor heeft de greens nog net voor de wedstrijd gemaaid. Dank Michiel! Wel moesten we met enige regelmaat op flights voor ons wachten. Met zo’n vol speelveld loop je wel eens vertraging op door verloren ballen of te veel gezelligheid. Het heeft mijn spel echter niet gehinderd. Ik kwam met een goed gevoel terug in het clubhuis. Al ging het op hole 16 bijna fout. Mijn marker Marian fluisterde mij in dat ik niet moest verslappen. Even de focus er weer bij. Dank Marian. Terug in het clubhuis moest ik weer even met de organisatie verder. De meeste kaarten worden digitaal doorgestuurd, wat veel werk scheelt. Hier kwam dan uiteindelijk dit resultaat uit:

In de A categorie:         In de B categorie:

1. Renee Beeris              1. Theunis Brits

2. Richard Bradley        2. Ine Waalkens

3.Frans Beeris                3. Wil de Ruiter

Richard Bradley had met bruto 56 slagen het nieuwe baanrecord gevestigd. Een geweldige score.

Ik ben benieuwd wie hem ooit zal weten te verslaan. Gefeliciteerd!

Axel Andriessen ging er met de prijzen bij de heren vandoor voor de longest en neary.

Marian Polak won bij de dames de longest.

Wil de Ruiter won de neary.

Bedankt voor de gezellige ochtend.

Tot ziens in de baan, Renee Beeris.