Hieronder een bericht van Maudie aan de damesavond meiden

Lieve dames van de damesavond,

Vanavond zouden we onze eerste damesavond van het seizoen 2020 gehad hebben.

Na een hartelijke ontvangst met ongetwijfeld iets lekkers of iets feestelijks begroeten we elkaar allemaal alsof we elkaar in geen jaren gezien hebben. We kletsen elkaar de oren van het hoofd, het gonst als waren we kippen in een kippenhok!

Dan trekken we kaarten en nu zouden we met elkaar in de baan gelopen hebben, ondertussen elkaar wijzend op wat er allemaal veranderd is in de baan.

We zouden wel heerlijk weer gehad hebben!

En na die 9 mooie holes gespeeld te hebben, verheugen wij ons op een smakelijke maaltijd, door de keukenbrigade heerlijk voor ons verzorgd. Gezellig glaasje erbij, voor de één met alcohol, voor de ander zonder.

En dan komt dat heerlijke eten en zijn er toch geen frieten bij!!! Nee, dat kan echt niet, maar dat blijkt een uitgestelde 1 april-grap te zijn.

We eten ons buikje rond en na dat lekkere eten is er natuurlijk de prijsuitreiking. De winnares blij verrast, had het helemaal niet verwacht, want toch echt niet goed gespeeld………

Kopje koffie toe, of een glas thee natuurlijk. Hier wel het koekje erbij nemen, thuis natuurlijk niet, maar ja dat zijn zo de geneugten van de damesavond.

En na een hele gezellige avond gaan we ieder weer ons weegs, ons verheugend op de volgende keer dat we dit weer doen.

Maar wanneer we dit weer doen, sterker nog, wanneer we gaan opstarten, is nog helemaal niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is dat de baan steeds mooier aan het worden is en eigenlijk wel vaart bij onze afwezigheid, dat is dan wel weer een pluspunt.

Lieve dames, ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat, dat jullie in goede gezondheid zijn en dat ook blijven.

Ik verheug me erop jullie allemaal weer te zien!

Met een hartelijke, sportieve groet,

Maudie van der Gun