De nieuwe baan is ingewijd!

Op 25 juli vertrokken 40 uitgenodigde vrijwillig(st)ers van Schaerweijde Golf richting de gloednieuwe greens voor een allereerste kennismaking. Met gepaste spanning en de pitchfork in de aanslag speelden ze in 10 teams in Texas Scramble vorm tegen de vernieuwde baan. Het werd al snel duidelijk dat de nieuwe greens, zoals voorzien, een stuk uitdagender zijn geworden. De ondulatie vereist nu dat de greens eerst worden “gelezen” alvorens de putter een winnende slag kan toebrengen. Gecombineerd met de gezelligheid in de teams, de “vertrouwde” lengte van de holes, de vernieuwde bunkers en de plaatselijk bijgewerkte indeling van bomen en struiken, was het genot en voorrecht om deze prachtige baan als eersten te mogen bespelen.
Team 1 (Jan, Alex, Jeroen en Richard) hield de naam hoog en kwam als nummer 1 met 26 slagen van de baan af. Naar alle waarschijnlijkheid zal het nog wel even duren voordat de betreffende spelers dit resultaat op individuele basis zullen evenaren of overtreffen.
Met dit resultaat wonnen zij een originele Schaerweijde pet die zij met dank en respect afnemen voor alle betrokkenen die het schitterende resultaat van de nieuwe golfbaan mogelijk hebben gemaakt.