Eindelijk konden we weer wedstrijden spelen…

Met 26 deelnemers hadden we ruimte genoeg in de lounge en bovendien werden in de uitgezette route naar de wedstrijdtafel eerst de handen gedesinfecteerd. Iedereen blij om weer samen op te kunnen trekken. Ook het weer was in feeststemming want met regelmatig een lekker zonnetje was het uitstekend golfweer.  Iedereen hield z’n eigen scorekaart bij, maar dat is zo onwennig dat we daar de volgende keren maar van af zien.  Als iedereen zo gedisciplineerd zijn handen schoon houdt is dat ook niet persé nodig. De gebruikte scorekaarten waren niet helemaal up to date en daardoor zijn er kleine verschillen met de officiële score op de website, maar dat maakte voor de bovenste plaatsen niets uit. Vanaf volgende week klopt het allemaal perfect.
De uitslag van de kopgroep vanmiddag.
                                          stb/plhcp
   1. Willem van Ginkel           35/12
   2. Piet Schäfer                   34/5
   3. Henk Warnas                 34/8
Willem was ook al voor de lockdown regelmatig in de top te vinden. Gelet op de plhcp van Piet heeft hij toch een wereldprestatie geleverd met maar 5 slagen mee. Leuk dat Henk Warnas weer meedoet en meteen goed scoort. Zijn rug speelde hem afgelopen maanden  behoorlijk parten maar hij komt weer helemaal terug.
Er waren veel BIRDIES vanmiddag en Piet heeft er mede zijn goede score aan te danken.
Piet Schäfer        5,12 en 15
Freek Pals          15
Wim vd Kant        8
Peter Veldhuis     9
Aart den Hartog   15 
Kees Jonkers      15
Bart de Schepper  9
Gerard Schouten   9
Jeen Waalkens    10
Karel Njio            17
Nick v. Onselen    9
Mijn flightgenoten Bart de Schepper en Gerard Schouten waren vanmiddag een uiterst genoeglijk maar erg onrustig gezelschap. Het was over en weer een prikkelende en zeer humoristische conversatie die een aanslag pleegde op je concentratievermogen. Het scoren van een reeks strepen werd betiteld als “constant spel”.  Dat maakt dit soort wedstrijden zo uniek Vierschaer.  De dank naar elkaar toe na het afsluiten van de laatste hole 18 was gemeend en louterend. 
   
Met de vriendelijke groeten van Wedstrijdcommissie VIERSCHAER