Verslag Heerenavond 31.08.2020

Met een totaal van 28 inschrijvingen was dit de drukst bezochte Heerenavond van dit seizoen. Heerlijk weer en goede en goed gehumeurde golfers trokken in 7 flights van 4 de baan in een streden om de prijzen.

Wat hebben we toch een prachtige baan. Frans Beeris  en Ruud Kruizinga waren vanavond voor het eerst dit seizoen van de partij, Harry Corstens wist op het laatste moment nog aan te sluiten bij flight 7 om buiten mededinging toch nog deel te nemen aan deze heerlijke golf avond.

Er werden 3 birdies geslagen: Eric Timmermans op hole 3, Henk van Bokhorst op hole 7, en Jeen Waalkens op hole5

 

John Stewart sloeg de LONGEST en Frans Beeris sloeg als binnenkomer direct maar even de NEARY.

Ja en dan de uitslag van de wedstrijd. Maar liefst 11 spelers wisten een netto score van minder dan 30 slagen op de mat te leggen. Aloys ter Steege was wederom in vorm en werd 4e met 27 slagen netto. Eric Timmermans werd 3e  en Frans Beeris 2e , allebei ook met 27 slagen netto.

Na vele pogingen lukte het Jeen Waalkens dan eindelijk om de felbegeerde fles Lucarelli Rosso te bemachtigen. Hij moest heel diep gaan.

Met maar liefst een netto score van 25 slagen werd hij de tevreden en blije winnaar van deze avond. Proficiat Jeen. Dat ie mag smaken.

De voorbereidingen voor de Wereld Heerendag op 17 oktober zijn inmiddels in volle gang. We verzamelen die dag om circa 13 u in het clubhuis voor een kop koffie en de briefing voor de 18 holes wedstrijd waarmee we het seizoen 2020 afsluiten. We spelen een 18 holes strokeplay wedstrijd met handicap verrekening en besluiten de wedstrijd met een diner en drankjes zo rond 18 uur en een uitgebreide prijsuitreiking. Prijzen voor het seizoen resultaat en prijzen voor de dag wedstrijd (inclusief NEARY,LEARY en LONGEST). Iets om naar uit te kijken.

Nadere info en uitnodigingen volgen nog.

We hebben nog 6 maandagavonden (t/m 12 oktober) om onze score van “de best of ten” te verbeteren, dan wel vol te maken.

Tot maandag 7 september.

Mede namens de Heerenavond commissieleden Peter en Richard,

Wicher