Op 5 november gaan de volgende strengere Corona maatregelen in

Naar aanleiding van de strengere maatregelen die de regering heeft afgekondigd is ons bestuur tot de volgende besluiten gekomen:

1. Vanaf morgen mogen de flights uit maximaal 2 golfers bestaan. Uiteraard op 1,5 meter. Dit is een landelijke richtlijn.
2. We hebben besloten dat we de weekwedstrijden laten doorlopen. Dit geldt voor de mixed-morning, de damesochtend en de Vierschaer. Deze wedstrijden gaan over 9 holes en de flights bestaan uit 2 golfers.
3. We hebben besloten om de starttijden terug te brengen van elke 10 minuten naar elke 8 minuten. Daardoor kunnen max. 24 golfers extra per dag spelen.
4. Alle reserveringen vanaf vrijdag 6 november worden verwijderd. Het is niet mogelijk om alle flights van 3 en 4 golfers en startend elke 10 minuten om te boeken naar flights van 2 golfers die elke 8 minuten starten.
5. Inclusief deelname aan weekwedstrijden mag ieder lid maximaal 3 x 9 holes reserveren per week. Het is niet meer toegestaan om 18 holes te lopen.
6. Greenfee spelers en introducés worden vooralsnog niet toegelaten op Schaerweijde.
7. De weekendwedstrijden komen te vervallen

Deze maatregelen gaan 5 november in en lopen in ieder geval door tot 19 november.

We hebben met deze maatregelen de intentie om zoveel mogelijk leden te laten golfen en de beschikbare tijd zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Natuurlijk vindt niemand deze maatregelen leuk, maar laten we blij zijn dat we nog mogen spelen!