Zaterdag 21 november is de leukste wedstrijd van het jaar georganiseerd voor de jeugd.

Het golfen in het donker met lichtgevende balletjes op een aardedonkere golfbaan mag dan ook wel heel spannend genoemd worden. Gelukkig waren er kleine zaklampjes voor elke flight beschikbaar en waren de holes op de green een klein beetje verlicht.

Om 18.00 uur werd iedereen ontvangen op de driving-range en werd de wedstrijdvorm (Texas Scramble) uitgelegd door Robert. Er werden rode fietslampjes uitgedeeld om aan je tas te hangen en iedereen kreeg een wit fietslampje mee om bij te schijnen, maar ook wat te drinken en te snoepen voor onderweg.

Toen alle lichten op het hockeyveld gedoofd waren, werd er shotgun gestart. Het enthousiasme was af en toe luid te horen in de stilte van de nacht. Rond 20.30 uur was iedereen weer binnen en konden we de prijsuitreiking doen. Vrijwel iedereen had een score van rond de 43 slagen. Echter staken twee koppels er bovenuit en dat waren Julius Broekhof en Lex Cox met 35 punten. Zij zijn als eerste geëindigd waarna Olivier Hardeveld en Beer van Onselen met 36 punten op de tweede plaats kwamen. De troostprijs kregen Annelot Hardeveld met Lolo van Onselen (waar ze ontzettend blij mee waren.)

Met 24 inschrijvingen konden we ons gelukkig prijzen en we hopen dat volgend jaar nog meer kinderen zich voor deze Glow in de Dark wedstrijd zullen aanmelden!

Jeugdcommissie

Hanny, Robert en Ernest