Glow in the dark jeugdwedstrijd

Zaterdag 23 november is de leukste wedstrijd van het jaar georganiseerd voor de jeugd.

Het golfen in het donker met lichtgevende balletjes op een aardedonkere golfbaan mag dan ook wel heel spannend genoemd worden. Gelukkig waren er kleine zaklampjes voor elke flight beschikbaar en waren de holes op de green een klein beetje verlicht.

Om 18.00 uur werd iedereen ontvangen in de lounge waar een bord met frites en kroket/frikandel gegeten werd. Daarna even inslaan op de drivingrange en toen werd de wedstrijdvorm uitgelegd door Marco. Er werden lichtgevende ballonnen uitgedeeld om aan je tas te binden. Dit gaf een feestelijk tintje aan het geheel. Ook handig in het donker om je tas weer terug te vinden.

Toen alle lichten op het hockeyveld gedoofd waren, werd er shotgun gestart. Er werd over 7 holes gespeeld in flights van 3. Het enthousiasme was af en toe luid te horen in de stilte van de nacht. Rond 21.00 uur was iedereen weer binnen en werden er pepernoten uitgedeeld met wat te drinken. Deze keer geen prijsuitreiking, maar iedereen wel een lekker ijsje voor onderweg naar huis.

Hanny