Ook zo benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden?

We doen er tijdens de baanrenovatie veel aan om te laten zien wat er allemaal op onze mooie golfbaan gebeurt.

Maar we zijn natuurlijk het meest geïnteresseerd hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Daarom nemen we jullie nu eens mee naar de golfbaan zoals die er momenteel bijligt. Onze verenigingsmanager Arnaud Schuurman mag de baan nog in en heeft foto’s gemaakt zodat we jullie kunnen informeren over de huidige status.

De komende tijd gaan we dat per hole laten zien hoe de baan er bij ligt.

We beginnen deze serie bij hole 9.

Hier zien wij de nieuwe achterste tee van hole 9 (boven) en de voorste tee’s (onder). Zoals jullie vast zien is de oude achterste tee van 9 weg. Voor de veiligheid is dit een stuk beter. Iedereen heeft vast wel een keer een bal om de oren gehad daar in het hoekje. Dat moet nu, als iedereen thuis goed blijft door oefenen, in de toekomst minder gaan gebeuren.

Hier het uitzicht vanaf de nieuwe rode tee richting de ons wel bekende heuvel.

En hier de heuvel en de hoek waar de fairway-bunker eerst lag. Wat vergeet je toch snel waar die ook alweer precies gepositioneerd was.

Als wij de hoek doorkomen zien wij ons gezellige clubhuis tevoorschijn komen, maar natuurlijk zijn wij veel nieuwsgieriger naar wat daarvoor gebeurt. Wanneer we dichterbij komen kunnen wij de contouren van de prachtige nieuwe green al goed zien.

Als laatste de green van bovenaf gezien.

Wat zullen wij straks een plezier hebben als wij na deze schitterende laatste hole in het clubhuis nog een drankje kunnen nuttigen!