Vorige week dachten we nog: “als dat maar goed komt met de Golfweek.” Immers steeds maar regen, regen en nog eens regen en bovendien geen shotgun, dus geen gezellige nazit.

Maar Carla de Vries had het vanmorgen dik voor mekaar. Stralend weer, koffie met gebak vooraf, allemaal tegelijk de baan in en een voortreffelijke lunch, met de hele bubs, op het terras.

Ik had gisteren al gezien dat ik weer in een gezellig flight zou starten, nl. met Marjorie Reenalda en Elsa Renger. Wel moesten we helemaal achter in de baan beginnen op hole 3. Dus de spieren waren goed opgewarmd toen we eindelijk boven op de heuvel van 3 aankwamen.

De eerste klap is meestal een daalder waard en ik kwam direct aardig in de buurt van de green. Dat belooft wat. Onder aanmoediging van mijn flightgenoten lukte het putten prima en begon ik te geloven in een goed einde. Hole na hole speelde ik mijn handicap en zelfs af en toe eronder. Ondanks een paar kleine missers en een bijna verloren bal, kwam ik toch als winnaar in het clubhuis.  Dat was me lang niet gebeurd, maar dat zal wel gekomen zijn door de gezellige sfeer, het mooie weer en vooral door de leuke flightgenoten.

Ook Lydy Algra en Mia Serto waren goed op tik en veroverden de 2e en 3e prijs. De longest ging ook naar Mia Serto en de neary naar Herma Lenderink.

Carla had gezorgd voor prachtig prijzen, mooie bloeiende planten en een chique doos bonbons. Al met al weer een gezellige ouderwetse damesochtend. Ik zou tegen iedereen die of een tijdje niet geweest is, of die helemaal nieuw is, willen zeggen; kom gewoon gezellig langs op woensdagmorgen en ga genieten van een ontspannen rondje golf. (vooraf wel even inschrijven op de site).

Carla, hartelijk dank voor de prima organisatie en tot de volgende week allemaal,

Marijke