Tijdens de Corona lock-down heeft de slogan Samen Sterk een extra betekenis gekregen doordat hockeyers en golfers samen optrokken en elkaar beter leerden kennen.

Dat leidde o.a. tot het idee van het golfbestuur om club32, de Schaerweijde Business-club, uit te nodigen om een golftoernooi op onze prachtige baan te komen spelen.

Daar werd direct zeer enthousiast op gereageerd door het club32 bestuur.

En zo werd in maart, toen we nog helemaal in lock-down waren besloten om op 9 juli het eerste club32 Golftoernooi te organiseren in de goede hoop dat vaccinaties en zomerweer het een en ander zouden mogelijk maken.

En die hoop is uitgekomen. Prachtig weer, nauwelijks beperkingen en een heerlijke sfeer.

De wedstrijd, met 24 deelnemers werd perfect geleid door Fred Koopman. In de baan werden de club32 leden getrakteerd met hapjes en drankjes, maar bleven ze ondanks de gezelligheid toch ook strijdlustig spelen. Met een paar twists & turns.

Op Hole 5 werden de deelnemers door Stuart Burley uitgedaagd om de Pro te verslaan.

Stuart werd daarbij geholpen door Floris van Oosterhout en Gijs Offers. Ondanks deze ondersteuning of dankzij hun onpartijdige meetkunsten, we weten het niet, bleef Stuart net niet ongeslagen. Drie leden wisten hem te pakken. Op Hole 7 sloeg Niek van Exel de neary met als prijs een prachtige golftas.

Tegelijkertijd verzorgde Elze Vink in de Schaerweijde Golfschool een perfecte clinic voor degenen die hun 1e of 2e kennismaking met golf wilden beleven.

Maar de grootste attractie was op de driving range!

Daar stond namelijk een gloednieuwe Range Tracker, die door club32 (met een beetje hulp van Duchell) is geschonken om te bedanken voor de uitnodiging en gezamenlijke organisatie. Daarnaast heeft de Schaerweijde Golfschool ook nog 2 mobiele trackers gekregen, zodat onze Pro’s bij hun lessen hiervan gebruik kunnen maken.

Met deze Range Tracker konden de deelnemers, onder deskundige leiding van onze voorzitter Fardo, ieder 3 keer proberen om de longest drive te slaan.

Dit was meteen een feestje en we feliciteren Patrick Kerssemakers met de winst!

De Range Tracker is sindsdien voor iedereen gratis te gebruiken op de driving range. Dus ga snel naar de driving range en ontdek hoever jouw ballen gaan!

Na deze inspannende activiteiten was het hoog tijd voor een borrel en BBQ.

Onze keukenbrigade onder leiding van Rick en Corné had dit weer perfect voor elkaar.

Het kon niet op.

Edzard Offers, de welbespraakte club32 voorzitter, sloot deze geweldige middag en avond af met dankwoorden aan iedereen en de wens om volgend jaar weer zo’n mooi event neer te zetten.

We zien ernaar uit!

Namens alle golfleden en onze gasten:

Heel erg bedankt voor de geweldige Track apparaten!