6 december is Coen Rietman overleden

 Op de Heerenavond van 12 oktober jongstleden hebben we een eerbetoon aan Coen gebracht waarbij we voorafgaand aan de wedstrijd de balletjes voor de NEARY, de LONGEST en de birdies bij Coen in het hospice in Zeist hebben gebracht. Na de wedstrijd schreven we toen: 

En de LONGEST op hole 8 is geslagen door: Coen Rietman. En de NEARY op hole 7 is geslagen door : Coen Rietman. De birdie op hole 5 is geslagen door : Coen Rietman. De prachtige birdie op hole 8 ( gepaard gaand met de LONGEST) komt op naam van: Coen Rietman . Vanavond stond in het teken van het eerbetoon dat we geven aan Coen die in het Hospice Heuvelrug verblijft. Vanmiddag mocht ik hem bezoeken en heb ik hem op voorhand de balletjes overhandigd die horen bij de LONGEST, de NEARY en de birdies. Coen heeft ze met genoegen in ontvangst genomen. De warme band die wij als heren onderling hebben werd door hem hiermee weer ervaren.” 

Nu bijna twee maanden later is Coen niet meer onder ons. Wel is hij in onze herinnering. Coen de altijd opgewekte deelnemer aan de Heerenavond. De aimabele speler, gesprekspartner aan de tafel met zijn flightgenoten, medemens op deze aarde, hij was het allemaal. Coen we zullen je missen. Onze deelneming met het overlijden gaat uit naar zijn echtgenoot Ellen, met wie Coen deze maand 50 jaar getrouwd is. We wensen haar namens alle deelnemers aan de Heerenavond Golf Schaerweijde veel kracht en sterkte toe met het dragen van dit verlies. 

Maarn, 6 december 2020, 

Wicher Worst