Donderdag 24 september hadden we alweer onze laatste damesavond van dit seizoen

Wat een geluk hebben wij gehad, voordat het clubhuis weer dicht moest vanwege de aangepaste  Coronaregels.

Geen potverteren 2020, wel een gezellige laatste damesavond. Nou, het werd een hele gezellige avond…

Alle dames gekleed in de kleuren rood-zwart werden tussen half 5 en 5:00 uur ‘s middags ontvangen met thee en homemade cakejes, gebakken door één van de commissie dames  Marian Evers. Nog hartelijk bedankt Marian, ze waren heerlijk! Tegen half 6 was de vraag kunnen we de baan in of niet, vanwege de verwachte  regen. Elke minuut op de buienradar kijken en maar hopen dat het droog zou blijven.

Marian E.deed  de uitleg spelvorm Strokeplay , met als verrassing op elke hole een verschillende club gebruiken en daar meespelen tot je uitgeholed was. Met welke club werd bepaald door de commissie. Ja hoor, om half 6 zou het droog worden.  Gelukkig toch golfen in plaats van een alternatief.

Mijn flight van 4 bestaande uit Marian Polak en Saskia, Irene en ondergetekende(Doreen) startten op hole 4. Gek hoor,  om af te slaan met een  Pitch voor een lengte van 134 meter, maar in 4 slagen  waren we  toch⛳️ . Zelfs de hemel brak open en de zon ging voor ons schijnen🌤wat wil je nog meer!

Na het golfen, aan de wijn en een heerlijk diner, Victoriabaars met parelcouscous overgoten met een heerlijke saus( ben even de naam kwijt), frisse sla en natuurlijk frites, bereidt door onze super keukenbrigade, Corné, Paul, Rick en Faam, die we natuurlijk na afloop met een wijn/bierpakket bedankten.

Na een verrukkelijk dessert, sorbetijs, chocolade cake en slagroom overgoten met een frambozen saus kwam de prijsuitreiking, gedaan door Saskia met haar  “charmante assistente”.

Derde prijs met 27 punten; Hanny Kasemier en Marian Evers.

Tweede prijs met 25 punten; Gemmie en Gerda

Eerste prijs met 21 punten; Ida en Trix.

Einde avond werd de commissie door Maudi met een leuk woordje in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor een kort, maar gezellig seizoen. De dames vonden, dat we volgend jaar maar in de keuken aan de slag moesten en kregen als cadeau, een keukenschort met de tekst Schaerweijde Damesavond 2020, een VVV-bon en een rode roos.

Vervolgens heb ik besloten om toch nog een jaar bij de commissie te blijven, dit werd bevestigd met een groot applaus van alle dames. Als slot was er nog koffie of thee met bonbons.

De commissie kijkt dan ook terug op een zeer geslaagd seizoen en dames blijf allen gezond, zodat we mekaar in het volgend voorjaar weer op de Damesavond zullen ontmoeten.

Hartelijk bedankt

Saskia, Marian Evers en Doreen

Damescommissie