Ja, ja, het is bijna zo ver!

Door protocolontwikkelingen, voortschrijdende inzichten over coronafondsen en debatten over hoe een anderhalve meter samenleving er uit zou kunnen zien, zouden we bijna vergeten dat het al weer meer dan 5 weken geleden is dat we op de ‘Corona manier’ onze geliefde sport op onze baan kunnen uitoefenen. Hoog tijd dus om te onderzoeken welke wedstrijden er nog gespeeld kunnen worden!

Vol enthousiasme en de zeldzame ‘kunst van het mogelijke’ is de Weekend Wedstrijd Commissie de notulen en agenda’s in gedoken en heeft tot haar blijde verrassing vastgesteld dat met een paar kleine aanpassingen een groot deel van de oorspronkelijke plannen voor 2020 kan worden uitgevoerd.

Om te beginnen is het de Weekend Wedstrijd Commissie dan ook een genoegen jullie uit te nodigen om deel te nemen aan de Maandbeker Wedstrijden 2020. Dit jaar passen we ons aan de omstandigheden aan en spelen we vier maandbekerwedstrijden waarbij alle vier de wedstrijden meetellen voor het algemeen klassement.

Deze Maandbeker Wedstrijden staan gepland voor:

  • 5 juli
  • 2 augustus
  • 13 september
  • 4 oktober

Afhankelijk van de snelheid waarmee het gras groeit (onder andere bepaald door bodemtemperatuur en neerslag) worden naar verwachting de eerste twee wedstrijden op de tijdelijke en de laatste twee wedstrijden op de nieuwe greens gespeeld.

De eerste wedstrijd staat met een maximum van 36 deelnemers al in volle glorie te hunkeren naar inschrijvingen, dus log nu in op de website (https://schaerweijde-golf.nl/inloggen/) en schrijf je snel in! Er geldt geen maximale handicap voor inschrijving, maar wel een maximale handicap van 36 voor handicapverrekening.

Met de inschrijving voor en deelname aan de wedstrijd verklaar je als deelnemer jezelf gezond en akkoord te zijn met de voorwaarden zoals door het RIVM vastgesteld.

We kijken er naar uit jullie allemaal weer in goede gezondheid en topvorm te mogen begroeten op 5 juli!

Met sportieve groet,

de Weekend Wedstrijd Commissie