Iedereen die op 21 mei mocht strijden om een plek in de A- poule, wist zich al verzekerd van de finale dag op 29 mei. Op 21 mei werd er door veel spelers gestreden. Ik speelde een hele leuke pot tegen Jaqueline. Een mooie strijd. Ik mocht naar de A- poule, Jaqueline naar de B-poule.

Op 29 mei was het voor 9 uur was het al een drukte van belang. Iedereen zijn of haar eigen voorbereiding en daarna strijden voor de finales of troost finales. We starten allemaal gelijk. Josée en ik hadden een makkie, wij mochten op hole 1 beginnen. Het was heerlijk weer en een goede sfeer. We hebben gezellig een sportieve strijd gestreden.

Allen gelijk aan de lunch een heerlijke tosti. Goed geregeld!

Daarna weer de “wei” in. In mijn geval de finale tegen Renee. Met opendak had Renee me verslagen, ik wilde wel revanche. En dat is gelukt. Ook dit was een sportieve eerlijke en gezellige strijd.

Greenkeepers, de baan lag er super bij en de greens hadden deze dag voor mij de juiste lijntjes en de goede snelheid. Dank jullie wel. Zeker in de middag heeft me dat heel wat slagen gescheeld.

Catering bedankt. Dankzij jullie is het tijdens de lunch en na afloop een mooi feest.

Tot slot organisatie bedankt. Het is fijn om mee te kunnen spelen in een goed georganiseerde wedstijd, waarbij ook nog eens de baan 2x helemaal gevuld is en na afloop het vol is bij de prijsuitreiking.

Danielle Adelaar

De uitslagen:

Dames A

1e Danielle Adelaar

2e Renee Beeris

3e Carla de Vries

4e Josee Gerards

Heren A:

1e Ludo Suijkerbuijk

2e Bart van Gaalen

3e Hennie Wagenvoort

4e Ernest Martens

Dames B:

1e Gemmie Bos

Heren B:

1e Juup Veen