Hallo allemaal

Wat zijn er al spannende voorronde wedstrijden gespeeld en er worden ook nog een aantal voorronde wedstrijden gespeeld komende week. Het is leuk om te horen dat iedereen enthousiast zijn wedstrijden speelt. Zo wordt het een echte strijd om het Matchplay Kampioenschap.

Op zondag 6 September spelen we de halve en hele finale in de vier categorieën.

In de ochtend spelen 2 keer 2 dames en 2 keer 2 heren tegen elkaar om de finale van de middag te bepalen. Na de lunch spelen de respectievelijke winnaars tegen elkaar om plaatsen 1 en 2 en de verliezers om de plaatsen 3 en 4. De winnaars van de hoge handicap categorie komen niet op de wisselbeker en het bord in de lounge maar verder is alles even serieus.

Uiteindelijk spelen er dus zowel in de ochtend als in de middag 8 flights. Om de beperkte capaciteit op onze mooie baan te benutten, starten we shot gun zowel in de ochtend als in de middag na de lunch. De prijsuitreiking is zo spoedig mogelijk na binnenkomst van de laatste flight.

We verwachten jullie tussen 8.15 en 8.30. De briefing is om 8.45. We starten om 9 uur de wedstrijden, shotgun. Inschrijfgeld is €5,-.

Na binnenkomst hopen we gezamenlijk te lunchen (rond 12 uur) en zo snel mogelijk het schema voor de middagwedstrijden te maken. Wij verzorgen een lichte! lunch op kosten van de Weekend wedstrijd commissie. Grote eters doen er goed aan iets extra’s mee te nemen.

In principe starten we de finales en de wedstrijden om de derde en vierde plaats om 13 uur. We verwachten dat we rond 15.30 de prijsuitreiking te kunnen doen tenzij er om extra holes gestreden moet worden.

Om het kampioenschap extra feestelijk te maken zou het leuk zijn als de verliezers van de voorrondes op zondag komen kijken. Het weer ziet er gunstig uit dus laten we er met zijn allen een mooie dag van maken.

We zullen zaterdag 5 September het wedstrijdschema alvast doorgeven.

Mocht er onverhoopt deze week iets gebeuren, waardoor je alsnog verhinderd bent, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Tot zondag,

Renée 06-14618650

Richard 06-12726645

Maudie 06-12172861