Terugblik op de voorjaarscompetitie

De afgelopen maand hebben 4 teams meegedaan aan de NGF competitie. Totaal 3 teams kwamen uit in de 36-holes korte baan competitie en 1 team in de 18-holes korte baan competitie. Er is hard gestreden en iedereen heeft enorm zijn best gedaan om punten binnen te halen voor de winst.

Ons 1ste team is veruit het beste gebleken. Niet alleen voor Schaerweijde maar ook in de hoofdklasse en zij zullen komende vrijdag 19 mei opgaan voor de landskampioenschappen op Princenbosch bij Breda. Wederom zullen Duinzicht en Schaerweijde tegen elkaar uitkomen.
Ons 2e team is tweede geworden, het 2e team heeft de vierde plek gehaald en het 1ste 18-holes team is op de vijfde plaats geëindigd. De verslagen kun je lezen op de website onder het kopje competitie.

Najaarscompetitie
In het najaar is er opnieuw een mogelijkheid om mee te doen aan de NGF competitie. Deze wordt op zondag gespeeld in de maand oktober. Mocht je interesse hebben om hieraan mee te doen en ook eventueel aan de voorjaarscompetitie 2024, dan kun je mij (Hanny Kasemier) een mailtje sturen. Meer informatie is ook te vinden op de website van de NGF Competitie.

Hanny Kasemier
hannykasemier@hotmail.com
coördinator competitie