Open Dak Schaerweijde voor alle leden!

Voor nieuwe leden, hoge en lage handicappers, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, kortom voor iedereen is dit gedurende het komende seizoen een leuke zgn. laddercompetitie met op de finale dag de FUN wedstrijd en het altijd gezellige hapje/drankje.

We spelen mixed matchplay met 3/4 handicapverrekening, dus wordt elke hole weer een nieuwe uitdaging en heeft iedere speler kans een paar holes te winnen. Door de handicapverrekening, die in de loop der jaren bewezen heeft eerlijk te zijn, hebben zowel de hoge als de lage handicappers kans op de overwinning.

Per speelronde spreek je met jouw tegenstander af wanneer jullie de wedstrijd kunnen/willen spelen (je hebt altijd standing) maar de wedstrijd moet wel vóór de in het wedstrijdschema aangegeven einddatum gespeeld worden. Als je dat niet doet, dupeer je je tegenstander en de spelers in de volgende ronde, welke in spanning zitten te wachten op hun volgende tegenstander.

Dit jaar zal er wederom een B poule (links in het schema) zijn waardoor een ieder minimaal twee maal kan strijden, zonder het principe te verlaten dat de uiteindelijke kampioen geen enkele wedstrijd verloren heeft.

Na 5 rondes wordt de finale gespeelt en beslist wie deze begerenswaardige titel dit jaar wint en vermeld zal gaan worden op het schild in de golf lounge.

Zondag 13 september 2020 staat de finale van het Open Dak gepland, dat belooft weer een feestelijke en gezellige golfdag te worden voor alle deelnemers!

Vanaf nu tot uiterlijk 10 april kun je inschrijven via de site of bij Maudie/Fred.

De eerste speelronde is van 13 april tot 11 mei.

Meer informatie en het wedstrijdschema Open Dak 2020 zullen wij per mail verzenden en publiceren op onze site.

Met vriendelijke groet,

Weekend Wedstrijd Commissie.