Feestje!

Begin januari begon de renovatie van onze baan. Op 25 juli mochten we al weer op de nieuwe greens spelen. Maar onze prachtige nieuwe baan moest natuurlijk ook nog officieel ingewijd worden!

Dus zaterdag 22 augustus was het feest op de driving range!

Door de corona maatregelen werd het een iets ander feest dan we hadden gewild. Op de driving range waren tafels, stoelen en banken neergezet om de gewenste afstand te kunnen hanteren. Ook de financiele situatie is er niet echt naar om feest te vieren. Maar dat is met sponsoring van ABN-AMRO en vrijwillige bijdragen van de bezoekers prima opgevangen!

Na een hittegolf waar geen eind aan leek te komen zag deze dag er helaas heel anders uit. Maar na een paar fikse buien werd het toch nog net op tijd droog en konden we onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes bespreken hoe blij en trots we allemaal op onze baan zijn.

Om half 5 hield onze voorzitter Fardo een prachtige speech waarin hij alle harde werkers aan de renovatie namens ons allemaal hartelijk dankte. Voor de renovatie commissie had Fardo een heel bijzonder cadeau, namelijk op 1 van de nieuwe Tee borden in de baan komen de namen van de commissieleden op de plek waar normaal een sponsor staat. De zon zorgde daarbij voor een extra effect, want bij het slot van de speech werd het ineens prachtig stralend weer!

En onder deze stralende zon werd door het stralende duo Gemmie Bos en Lolo van Onselen de openingshandeling verricht door met een enorme ‘Schaer’ een rood lint door te knippen. Dit alles onder begeleiding van spannende muziek door onze DJ Bertus Been.

En toen moest natuurlijk ook nog de officiële 1e bal geslagen worden. En wie kan dat beter doen dan Richard Bradley, de beste golfer van Schaerweijde?

Hij maakte er een spektakel van en sloeg de bal van de rode tee van hole 1 over de hekken van de driving range precies op het doel tussen 2 rode vlaggen, zo’n 160 meter ver.

Klasse Richard!

Vervolgens werd er door het bestuur van de Vierschaer, ook weer onder toepasselijke muziek van Bertus, een cadeau op de driving range gesjouwd.

Dit werd uitgepakt door de verraste Fardo en Willem Oxener. Het bleek een voor velen van ons nuttig cadeau, namelijk een prachtige bank van teakhout, met een koperen gravure. Hij staat inmiddels op zijn plek tegen de putting green bij hole 1.

Als laatste spreker heeft Gert Bruggeman, namens de mixed morning groep de mannen van de renovatie commissie bedankt en met heerlijk cadeaus verrast.

Daarna konden we er onder een heerlijk zonnetje nog een gezellige fuif van maken.

En bij het weggaan werden alle bezoekers ook nog eens verwend met een doosje ABN-AMRO ballen.

Dit is nou precies wat Schaerweijde zo leuk maakt!