Herinnering aan Hans de Groot

Op 24 juni j.l.  is Hans de Groot overleden en in besloten kring vond op 2 juli de crematie plaats.
Hans is 79 jaar geworden.
Hij was jarenlang lid van onze golfclub en was een vertrouwde verschijning bij de herenmiddag De Vierschaer.  Bescheiden en bedachtzaam was Hans een accuraat golfer. Hij genoot van de golfsport en beleefde de drukte en de levendige donderdagmiddag op een ingetogen manier.
Wanneer het spel begon om de krachten te meten met zijn flightgenoten en met de baan was zijn sigaartje altijd een onafscheidelijke metgezel.  Even zijn rokerij opzij gelegd in het gras sloeg hij de bal zonder spectaculaire afstand maar wel met grote precisie.
Een birdie of zelfs de neary was daar vaak het resultaat van en in 2006 werd hij eerste in de order of merit. Zijn naam prijkt daardoor voor altijd op de Vierschaer-paal, de verticale winnaars galerij die op hole 9 staat.
Omdat zijn gezondheid hem in de steek liet moest Hans noodgedwongen stoppen met golfen, hoewel hem dat zeer speet. De bezegeling van het definitieve afscheid van het golf na nog enkele pogingen was het verkopen van zijn accu-trolley via de Vierschaer Nieuwsbrief, slechts enkele weken geleden.
Wij wensen de familie veel sterkte toe.