Lieve dames,

Een opgewekte, vrolijke, spontane en altijd lachende Trui is er niet meer…

Henny van Spronsen belde mij op om het droevige nieuws, het overlijden van Trudie van Boheemen., mede te delen. Nadere informatie volgt nog.
Op 24  juli is Trudie verhuisd van het Zorghotel naar Hospice Heuvelrug in Zeist en vandaar uit hoorde ik, dat ze zienderogen achteruit ging, voeding kon alleen nog via sonde, ze kon het niet meer binnenhouden. Voor haar hoefde het zo niet meer.
Maart vorig jaar werd Trudie ziek en na een half jaar van allerlei onderzoeken werd de diagnose ALS(spierziekte) vastgesteld., daarna ging het in een snel tempo achteruit.
November  kon ze bijna niet meer op haar benen staan en eind januari van dit jaar ben ik voor het laatst bij haar geweest, gekookt en bij haar gegeten om haar zo een avond gezelschap te houden. Als oud-collega schooltandartsassistente was het altijd gezellig om samen met haar oude verhalen op te halen, veel gelachen, maar ook weleens een traan gelaten. Zo wist Trudie gelukkig haar optimisme te behouden en belangstellend vragen te stellen hoe het met jou ging.

Jammer genoeg heeft ze niet lang van haar oude dag mogen genieten. Hopelijk heeft ze nu de rust en in gedachten zullen we bij haar zijn.

Adieu Trui,

Doreen
Namens de Damescommissie