Zondag 6 september speelden wij de matchplaykampioenschappen.

Op Schaerweijde van origine de Salomonstrofee, de heer Salomons een van de founders!

De weersomstandigheden waren echt prima, het veld was zeer gevarieerd en wat zowel Richard als ik heel goed vonden was dat de jeugd ook goed vertegenwoordigd was, want zij hebben natuurlijk de toekomst.

Richard wandelde er wat makkelijker doorheen dan ik, ‘s ochtends had ik 19 holes in de halve finale nodig om Maudie uiteindelijk te pakken…….en ‘s middags wel 20 holes om uiteindelijk van Renée te winnen en hiermee ook mijn eindoverwinning, ja ik hou het altijd spannend.

De greenkeepers hadden uitstekend hun best gedaan om er inderdaad de mooiste par-3 baan van Nederland van te maken.

Het was een topdag en al mijn flightgenoten wil ik bedanken voor de gezellige sportieve dag evenals de wedstrijdleiding voor de prima organisatie en de horeca voor hun heerlijke lunch.

Voor herhaling vatbaar!!

Ook de prijswinnaars in de andere catagoriën proficiat met het behaalde resultaat.

Ditte Wooning