Onder de bezielende leiding van onze Pro’s Stuart Burley en Elze Vink kan iedereen op de Golfschool Schaerweijde terecht. Of je nou een hoge of lage handicap hebt, jong, middelbaar of oud, man, vrouw of gender neutraal, Stuart en Elze kunnen iedereen verder helpen!

STUART
Stuart is een zeer ervaren Pro, geboren en getogen in Birmingham Engeland. Vanaf zijn 11jaar is hij besmet met het golfvirus. Hij kan niet alleen heel goed les geven, hij golft ook nog eens op hoog niveau en is zelfs deelnemer aan de senior tour.  Stuart kan ons in alle onderdelen van het spel verder helpen, maar vooral in putten behoort hij tot de top van Nederland.

Komt goed uit met onze nieuwe, maar lastige greens!

ELZE
En ook Elze is een zeer ervaren Pro. Na lang op hoog niveau te hebben gespeeld geeft ze nu al weer jaren golfles op verschillende vooraanstaande golfbanen.

‘Mijn kracht zit ‘m in het kennis overbrengen, maar vooral mijn engelengeduld en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat ik helemaal in mijn element ben als teaching pro.’

Schaerweijde Golf wil een bloeiende golfschool ontwikkelen waar iedereen met plezier kan lessen. Niet alleen om een betere golfer te worden, maar ook om met elkaar plezier te hebben!

Want ook op de driving range maak je vrienden, toch?

Vandaar dat wij met onze HeadPro Stuart een uniek concept ontwikkeld hebben.

Het Schaerweijde Golfschool Abonnement

Voor slechts € 79,95 sluit je een abonnement af bij de Schaerweijde Golfschool en ontvang je:

  • 4 groepslessen 4-6 personen per jaar
  • 2 thema workshops per jaar
  • Korting op de standaard lestarieven indien je les wilt hebben met 1, 2 of 3 personen
  • Deelname aan golfschoolwedstrijden
  • Extra korting op golf producten.

Heb je de smaak te pakken en wil je na de 4 groepslessen extra lessen dan kun je als  golfschool abonnee voor €49,95 nog eens 4 groepslessen extra bijboeken. Zowel leden als niet-leden kunnen een abonnement afsluiten.

Maar, leden en Vrienden van Schaerweijde Golf, hier komt ie: jullie betalen maar €59,95 voor het Golfschool Abonnement!

Hiermee stimuleert Schaerweijde Golf het samen met plezier oefenen en spelen. Club beleving is tenslotte het hart van onze geweldige vereniging! De club betaalt dit, want goed trainen is heel belangrijk, maar gezelligheid na afloop toch ook?

Wij rekenen op een succesvolle golfschool. Met nu ook de keuze bij wie we les nemen!

Vragen?
WhatsApp met de Schaerweijde Golfschool  (06-51480883)

Enthousiast?
Schrijf je hieronder in, dan zien we elkaar gauw op de driving range!

Inschrijving Schaerweijde Golfschool Abonnement

Of WhatsApp: 06-51480883