Op zondag 20 juni zullen we het afgelaste Familietoernooi van 2de Pinksterdag organiseren. Door de weersomstandigheden kon dit niet doorgaan, maar het is een NGF landelijk toernooi, waarbij op 10 oktober de finale zal worden gespeeld met de beste teams uit de voorrondes. We gaan een nieuwe poging wagen en hopen dat jullie weer zullen inschrijven.

Voor wie is het Familietoernooi?

  1. Voor alle leden van Schaerweijde, jong of oud, vaardig of minder vaardig.
  2. Voor familieleden van onze leden, die niet lid zijn maar wel golfen en als gast mee kunnen spelen. Dus opa’s en oma’s, neven en nichten enz.

Het familietoernooi wordt voor een goed doel gespeeld en dit jaar is dat wederom het Jeugdsportfonds dat sportkansen creëert voor kinderen van 4 t/m 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportclub. Inschrijfgeld bedraagt €20 per koppel, maar elke extra gift is welkom.

Het toernooi wordt gespeeld over 18 holes en de spelvorm is greensome stableford. Er zijn mooie prijzen ter beschikking gesteld door de hoofdsponsor ING Private Banking voor de eerste twee koppels netto scores en voor de eerste twee koppels bruto scores. Verder natuurlijk heel veel gezelligheid !!!

Je kunt je vanaf nu inschrijven via de website (alle onderstaande gegevens invullen in het blokje opmerkingen). Maar het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar jeugdcommissaris.golf@schaerweijde.nl. We hebben de volgende gegevens nodig: voor- en achternaam, leeftijd, geslacht en handicap van speler en medespeler.

Schrijf je snel in want VOL = VOL.

Hanny Kasemier

jeugdcommissaris